TELEFON 53 26 77 22

Bliver du frustreret og forvirret, hver gang du åbner en avis eller et ugeblad og læser om nye kostråd og anbefalinger til diabetikere?

Når du får at vide, at noget er farligt den ene dag og harmløst den næste. Undrer du dig over, hvorfor ”de kloge hoveder” dog ikke bare kan blive enige? Eller har du måske helt opgivet at gennemskue, hvad der er op eller ned?

Det kan jeg godt forstå…

Det er ikke nemt at vide, hvem vi skal stole på, og hvad vi skal tro. Og desværre er det ikke al forskning, der bliver lavet for at finde sandheden, og hjælpe dig til at blive sund og rask.

I efteråret 2016 skrev New York Times om en undersøgelse, hvor en gruppe forskere har gennemgået ca. 60 videnskabelige studier fra 2001 til 2016, der alle handler om, hvorvidt sodavand øger risikoen for overvægt og diabetes.

De 26 studier – næsten halvdelen – viser, at sodavand ikke øger risikoen for overvægt, diabetes og dårligt helbred. Problemet er bare, at samtlige af disse studier er lavet af forskere, som har økonomiske interesser i sukker- og sodavandsindustrien.

Resten af studierne – alle lavet af uafhængige forskere – viste tydeligt, at sodavand øger risikoen for overvægt og diabetes.

Udfordringen er at medierne elsker at bringe gode historier. Og at det kan være svært at gennemskue hvilke interesser, der er på spil. Svært for videnskabsfolk og helt umuligt for almindelige mennesker!

Derfor går jeg også meget op i at være uafhængig og uden sponsorer, så jeg er helt fri til at guide dig igennem junglen af kostråd – og til at hjælpe dig med at spise dig fri.

Læs artiklen i New York Times.

 

KØB BOGEN! Lær meget mere om kolesterol, fedt og blodsukker i bogen

Spis dig fri for Type 2 diabetes

– Sænk blodsukkeret ved at glemme alt du har lært om fedt

Bestil bogen her  – FRI FRAGT >>

Jane Kudsk

Jane Kudsk

Om forfatteren
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling.
Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning.
Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet.
Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.

Modtag nyhedsbrevet fra Spis dig fri og Triba

- og få guiden "9 Trin til at spise dig fri for Type 2 diabetes".

 

I nyhedsbrevet sender jeg dig viden og inspiration om diabetes, mad og sundhed, samt tilbud på mine ydelser.

 

G1.5 - Nyhedsbrev Spisdig fri

TAK for din tilmelding!