TELEFON 53 26 77 22

Cookie- og persondatapolitik

For Spis dig fri

I denne cookie- og persondatapolitik finder du information om, hvilke persondata jeg samler om dig, og hvad jeg bruger data til. Du får også information om, hvad du kan gøre for at rette, slette eller opdatere de data, jeg har om dig.

Jeg behandler altid dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt til de enhver tid gældende love i Danmark.

Denne side bliver løbende opdateret.
Seneste opdatering: 1. maj 2018

 

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

 

Spis dig fri er dataansvarlig og skal sikre, at dine persondata behandles i overensstemmelse med

lovgivningen.

 

Jane Kudsk er kontaktperson og kan kontaktes på jane@spisdigfri.dk

 

2. Hvilke data indsamles?

 

Persondata

Persondata er alle typer information, der direkte eller indirekte kan kobles sammen med en person. Også når det kun er de særligt indviede, der kan gennemskue, hvem informationerne handler om.

Persondata kan være dit navn, e-mailadresse, IP-adresse, betalingsinformationer, historik over køb, historik over færden på websiden eller lignende.

Når du besøger min hjemmeside, indsamler og behandler jeg (eller tredjepart fx Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af mit indhold, tilmelder dig mit nyhedsbrev eller i øvrigt bruger mine ydelser eller foretager køb via websiden.

Navn, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger indsamles og behandles kun i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb, booking af tid og oprettelse af login.

 

Personfølsomme data

Personfølsomme data er eksempelvis oplysninger om helbred, økonomi, religion mv.

I forbindelse med konsultationer og forløb hos Spis dig fri fører jeg en journal over behandlingsforløbet i henhold til lovgivningen. Denne journal indeholder personfølsomme data i form af relevante helbredsdata, og derfor skal du give tilladelse til journalføring og opbevaring af disse i en samtykkeerklæring.

Hvis du sender mig personfølsomme data via e-mail, Messenger eller lignende skal du være opmærksom på, at mailsystemer ikke er sikre, og at jeg derfor ikke kan garantere for sikkerheden.

 

3 Hvad anvendes data til

 

Formål med indsamling af data

Når du besøger spisdigfri.dk, interagere med Spis dig fri på de sociale medier, tilmelder dig nyhedsbrevet, foretager køb eller på anden måde kontakter Spis dig fri, vil der blive indsamlet data om dig, som anvendes i forbindelse med fx køb, oprettelse af konto og gennemførelse af ydelser og services. Data anvendes også til at optimere hjemmesiden og forbedre indholdet samt til at målrette annoncering til dig.

 

Hvor længe opbevares data

Data opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Konkret kan oplyses følgende om opbevaringsperioder:

Journaler og kontaktoplysninger på klienter i forløb opbevares mindst 5 år og maksimalt 8 år.

For så vidt angår oplysninger om andre kunder opbevares kontaktoplysninger og data som udgangspunkt indtil 3 år efter kundeforholdets ophør.

 

Hvilke data videregives til andre

Data om din brug af websiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” herunder. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering og optimering af websiden.

Jeg benytter herudover en række tjenesteudbydere og databehandlere, der udfører arbejde på mine vegne, samt andre tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse vil være kontraktligt forpligtet til at behandle alle data strengt fortroligt, og har dermed ikke tilladelse til at anvende data til egne formål. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Min webside kan linke til andre websider. Benytter du sådanne link, forlader du min webside og er herefter undergivet andre betingelser og persondatapolitikker, som jeg ikke er ansvarlige for.

 

4. Cookies

 

Spisdigfri.dk anvender cookies til at indsamle anonym information om brugen af siden. Dette gælder også cookies fra tredjeparter, der kan omfatte Google Analytics, Facebook og lignende.

Ved indsamling af oplysninger om antallet af brugere samt trafikken på siden, åbner det muligheder for at få hjemmesiden til at fungere, lette brugen af den og ikke mindst målrette markedsføring til sidens brugere.

 

Hvad er cookies

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller lignende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer specifikt til dig. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Cookies anvendes af stort set alle websider.

 

Du kan slette cookies eller slå cookies fra i browseren

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles information om din brug af websiden, har du til hver en tid mulighed for at slette dine cookies og fremadrettet undlade at bruge websiden.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies i alle browsere.  Hvordan du gør afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Vær opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig, optræde hyppigere, og din færden på internettet vil gøres unødig besværlig. Du kan desuden risikere at websiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

5. Sikkerhed omkring data

 

Jeg har selvfølgelig truffet både tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

6. Dine rettigheder

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig.

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod behandlingen af dine data, undersøger jeg om dette er muligt og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske direkte til Spis dig fri. Se afsnit 1.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

 

 

 

Jane Kudsk

Jeg hedder Jane og er personlig ernæringsvejleder. Jeg hjælper Type 2 diabetikere, der gerne vil ændre deres kostvaner for at få det bedre, mindske behovet for medicin og få energi til livet.