TELEFON 53 26 77 22

 

Åbne foredrag

Spis dig fri for Type 2 diabetes

 

Forstå din sygdom fra en ny vinkel, og lær hvordan du kan spise dig fri

 

Kommende foredrag

 

09.06.20 VEJEN – Kl. 19.00 på Vejen Bibliotek. I samarbejde med FOF. Køb billetter her >> OBS! Vi forventer, at det bliver lovligt at samles flere end 10 personer. Der vil være god afstand mellem stolene i henhold til retningslinjerne.

28.09.20 FARSØ – Dronning Ingrid Hallerne. Arrangeret af Diabetesforeningen Vesthimmerland.

19.10.20 SLAGELSE – Kl. 19.00 på Slagelse bibliotek. I samarbejde med FOF. Køb billetter her >>

05.11.20 VEJLE – Kl 19.00 Ved Anlæget 12C, 3. sal. I samarbejde med FOF. Køb billetter her >>

16.11.20 NÆSTVED – Kl. 19.00 på Grønnegades Kaserne. I samarbejde med FOF. Køb billetter her >>

 

På dette overraskende og lærerige foredrag fortæller jeg dig, hvordan mad påvirker din krop og dit blodsukker – og hvorfor rigtig mange mennesker i disse år udvikler Type 2 diabetes.

På foredraget lærer du:

 ₀  Hvorfor så mange mennesker har Type 2 diabetes i dag, og hvad det egentlig er for en sygdom

 ₀  Hvad der skal til, for at du kan sænke blodsukkeret helt naturligt – uden at sulte dig selv

 ₀  Hvordan du kan sænke dit behov for medicin ved at spise dig mæt i helt almindelig mad

 

Med den nye viden kan du tage styringen over dit eget liv tilbage og vælge en ny og omsorgsfuld vej mod et liv med mindre sygdom.

Flere tidligere deltagere har fået sat medicindosis væsentlig ned allerede indenfor 2-3 måneder efter foredraget.

De har fået styr på årsagen til det høje blodsukker og har derfor ikke længere så stort behov for medicin.

Vil du også give dig selv den mulighed? Altså uden at du skal sulte dig selv eller dyrke hård motion mange timer hver uge. Tværtimod spiser du dig mæt og får mere energi til at leve det aktive liv, du drømmer om.

Du lærer, hvilken mad du kan forkæle dig selv og din familie med, som både kan give stor nydelse og samtidig give din krop det, den har brug for.

Foredraget er for alle med Type 2 diabetes eller lettere forhøjet blodsukker (prædiabetes) og deres pårørende.

Jeg tager udgangspunkt i den nyeste forskning, mine mange års erfaring med ernæring og sundhed, min egen personlige oplevelse med at spise mig fri af flere forskellige sygdomme og skavanker – og ikke mindst mine klienters gode resultater

Undervejs har vi god tid til debat og spørgsmål.

 

Køb foredraget om Type 2 diabetes som videokursus

 

I 6 videoer (i alt 1½ times video) fortæller jeg, hvordan du spiser dig fri for Type 2 diabetes.

Læs mere her

 

Jeg synes, at dit foredrag var rigtig godt og meget troværdigt. Det fik mig til at lægge den overordnede kost om og på 1½ måned tabte jeg 4 kg – og mit langtidsblodsukker hos lægen faldt fra 59 til 54, hvilket jeg var meget tilfreds med.
Bøje, 67 år

Janes foredrag er meget veldokumenteret og præsenteret på en underholdende måde. Hun formidler budskabet om mad til diabetes 2 patienter på en ligeværdig og humoristisk måde. Det er en ny verden af inspiration til lækker mad som mætter, der åbner sig.
Rebekka

Jane, tak for et lods bagi. Jeg har levet efter dine anbefalinger lige fra morgenen efter foredraget. Allerede efter få dage kun jeg måle lavere blodsukker. Og nu tre måneder senere er mit langtidsblodsukker faldet fra 69 til 47!
Ken, 56 år

Dit foredrag er det bedste, der er sket for os i mange år. Pers langtidsblodsukker er faldet fra 68 til 38, og han har spist sig fri for diabetesmedicin på kun 4 måneder.
Dorte og Per

Mange tak for et forrygende foredrag. Det vendte lige bunden i vejret på mine forstillinger om kost til Type 2 diabetikere.
Pia

Dagen efter foredraget ændrede jeg min kost. Her godt 2 måneder senere har jeg sænket mit insulin fra 96 Enheder til 52 Enheder dagligt.
Mogens, 56 år

Jeg er dybt taknemlig for, at jeg hørte dit foredrag umiddelbart efter min diagnose. Mit blodsukker er i dag normalt, og jeg er fri for medicin. Det er på grund af foredraget, at jeg fik min succes, og jeg fortæller alle jeg kender om min oplevelse. Tak for et godt foredrag.
Susanne

9 trin til at spise dig fri for Type 2 diabetes

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for Type 2 diabetes" og tilmeld dig nyhedsbrevet

I nyhedsbrevet sender jeg dig viden og inspiration om diabetes, mad og sundhed samt tilbud på mine ydelser. 

TAK for din tilmelding til nyhedsbrevet fra Spis dig fri... du er der næsten. Tjek din mail for at bekræfte tilmeldingen.