TELEFON 53 26 77 22

 

Åbne foredrag

Spis dig fri for Type 2 diabetes

 

 Forstå din sygdom fra en ny vinkel, og lær hvordan du kan spise dig fri

 

Kommende fysiske foredrag

 

HJALLERUP Onsdag d. 15. november kl. 19 – 21.15, Hjallerup Idrætscenter KØB BILLET HER

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Diabetesforeningens lokalforening i Brønderslev.

På dette overraskende og lærerige foredrag fortæller jeg dig, hvordan mad påvirker din krop og dit blodsukker – og hvorfor rigtig mange mennesker i disse år udvikler Type 2 diabetes.

På foredraget lærer du:

 ₀  Hvorfor så mange mennesker har Type 2 diabetes i dag, og hvad det egentlig er for en sygdom

 ₀  Hvad der skal til, for at du kan sænke blodsukkeret helt naturligt – uden at sulte dig selv

 ₀  Hvordan du kan sænke dit behov for medicin ved at spise dig mæt i helt almindelig mad

 

Med den nye viden kan du tage styringen over dit eget liv tilbage og vælge en ny og omsorgsfuld vej mod et liv med mindre sygdom.

Flere tidligere deltagere har fået sat medicindosis væsentlig ned allerede indenfor 2-3 måneder efter foredraget.

De har fået styr på årsagen til det høje blodsukker og har derfor ikke længere så stort behov for medicin.

Vil du også give dig selv den mulighed? Altså uden at du skal sulte dig selv eller dyrke hård motion mange timer hver uge. Tværtimod spiser du dig mæt og får mere energi til at leve det aktive liv, du drømmer om.

Du lærer, hvilken mad du kan forkæle dig selv og din familie med, som både kan give stor nydelse og samtidig give din krop det, den har brug for.

 

Kommende online foredrag

Se tider og tilmeld dig her

Foredraget er for alle med Type 2 diabetes eller lettere forhøjet blodsukker (prædiabetes) og deres pårørende.

Jeg tager udgangspunkt i den nyeste forskning, mine mange års erfaring med ernæring og sundhed, min egen personlige oplevelse med at spise mig fri af flere forskellige sygdomme og skavanker – og ikke mindst mine klienters gode resultater

Undervejs har vi god tid til debat og spørgsmål.

 

Du kan også se fordraget som et mini kursus allerede i dag når du tilmelder dig vores Triba+ medlemskab.

 

Når du tilmelder dig vores type 2-diabetes forløb (Triba+ medlemskabet) får du direkte adgang til 6 videoer som foredraget er baseret på (i alt 1½ times video) hvor jeg fortæller, hvordan du spiser dig fri for Type 2 diabetes.

 

Jeg synes, at dit foredrag var rigtig godt og meget troværdigt. Det fik mig til at lægge den overordnede kost om og på 1½ måned tabte jeg 4 kg – og mit langtidsblodsukker hos lægen faldt fra 59 til 54, hvilket jeg var meget tilfreds med.
Bøje, 67 år

Janes foredrag er meget veldokumenteret og præsenteret på en underholdende måde. Hun formidler budskabet om mad til diabetes 2 patienter på en ligeværdig og humoristisk måde. Det er en ny verden af inspiration til lækker mad som mætter, der åbner sig.
Rebekka

Jane, tak for et lods bagi. Jeg har levet efter dine anbefalinger lige fra morgenen efter foredraget. Allerede efter få dage kun jeg måle lavere blodsukker. Og nu tre måneder senere er mit langtidsblodsukker faldet fra 69 til 47!
Ken, 56 år

”Lige en “solstråle-historie”. Min kone og jeg er begge ramt af diabetes 2 og for efterhånden 3 måneder siden deltog vi i dit foredrag i Kolding. Allerede to dage efter begyndte vi på low-carb . Vi har begge tabt mellem 7 og 8 kg, det er bare kanon. Mit blodsukker har ligget stabilt mellem 6,0 og 7,5 lige siden, og mit forbrug af insulin er sat ned fra 28 til 12 enheder pr. dag. Jeg tror da på, jeg snart bliver helt fri for insulin og kan nøjes med Ozempic hver uge. Så jeg er rigtig glad og optimistisk… så tak for foredraget i sin tid…. Det var bar det jeg ville sige. PS: Vi er hhv. 80 og 79… så vi har tiden til at ændre kost og levevis.”

Poul, 80 år

“Jeg var en af dem, der hørte dit gode foredrag i Kolding. Dagen efter startede jeg på dine forslag på at spise mig fri for Type 2 diabetes, som jeg har haft i ca. 20 år. Dengang kom jeg på piller, men så var det ikke nok. Så skulle jeg stikke mig i låret, men det var heller ikke nok. Så efter noget tid så skulle der mere til – nu var det  morgen, middag og aften i maven. Nej tænkte jeg, nu skal det være slut. Efter ca. 14 dage har jeg det nu meget bedre og stikker mig ikke i maven mere. Mit blodsukker er lige lavt nok, men det skal jeg nok få styr på. Jeg har  også læst din bog. Vil hermed sige dig mange tak for dine mange gode, forståelige og klare svar på diabetes, og hvordan jeg kan spise mig fri. Jeg synes, det gælder om, at så mange vil gøre som jeg gør: spise en meget sundere kost og få det meget bedre med sig selv. TAK.”

Ole

Dit foredrag er det bedste, der er sket for os i mange år. Pers langtidsblodsukker er faldet fra 68 til 38, og han har spist sig fri for diabetesmedicin på kun 4 måneder.
Dorte og Per

Mange tak for et forrygende foredrag. Det vendte lige bunden i vejret på mine forstillinger om kost til Type 2 diabetikere.
Pia

Dagen efter foredraget ændrede jeg min kost. Her godt 2 måneder senere har jeg sænket mit insulin fra 96 Enheder til 52 Enheder dagligt.
Mogens, 56 år

Jeg er dybt taknemlig for, at jeg hørte dit foredrag umiddelbart efter min diagnose. Mit blodsukker er i dag normalt, og jeg er fri for medicin. Det er på grund af foredraget, at jeg fik min succes, og jeg fortæller alle jeg kender om min oplevelse. Tak for et godt foredrag.
Susanne

Modtag nyhedsbrevet fra Spis dig fri og Triba

- og få guiden "9 Trin til at spise dig fri for Type 2 diabetes".

 

I nyhedsbrevet sender jeg dig viden og inspiration om diabetes, mad og sundhed, samt tilbud på mine ydelser.

 

TAK for din tilmelding!