TELEFON 53 26 77 22
 

Spis dig fri for Type 2 diabetes

af Jane Kudsk 

 

Format: Paperback

Udgivelsesdato: 20.09.2019

Antal sider: 178

 

 

Ønsker du bogen signeret?

Bestil bogen her på siden og vælg selv, om du vil have bogen signeret af forfatteren.

 

Pris 249 kr. inkl. fragt.

Bogen sendes gratis (i Danmark). 

 

 

 

En helt igennem velskrevet bog med stort fokus på at læser forstår, hvordan maden påvirker blodsukker, og hvordan kostændring kan mindske sukkertrang, forbedre blodsukkerniveau og samtidigt bidrage til vægttab for overvægtige. En både fagligt velfunderet og overskuelig bog om kost til prædiabetikere, type 2 diabetikere og sukkerafhængige med et ønske om at spise bedre i hverdagen. Bogen for hermed mine bedste anbefalinger.
Lisbeth

 

Mere end hver 10. dansker har Type 2 diabetes eller har så højt blodsukker, at de er godt på vej til at udvikle sygdommen!

Hvorfor rammer denne sygdom, der engang blev kaldt gammelmandssukkersyge, nu også unge mænd, kvinder og børn?

Og hvorfor er udbredelsen af sygdommen eksploderet de seneste årtier?

Jane Kudsk er ekspert i ernæring og Type 2 diabetes, og i denne bog afslører hun:

• Hvorfor forfejlede kostråd og fokus på medicinsk behandling har gjort Type 2 diabetes til en udbredt, kronisk sygdom
• Hvordan du kan spise dig til et naturligt, stabilt blodsukker ved at glemme alt du har lært om fedt og forkæle dig selv med nærende og velsmagende mad

Mange vil blive overraskede over bogens budskab: vi skal nemlig spise meget mere fedt.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning og de mange diabetikere hun har hjulpet fri af sygdommen, gør Jane Kudsk op med myten om, at fedt gør os fede og syge.

Ved at spise mere naturligt fedt vil du opleve en helt ny mæthed, og du kan ændre hele balancen i din krop og gå fra diabetiker til ex-diabetiker.

Bogen giver dig 9 Trin til at spise dig fri og indeholder et væld af gode råd til at ændre madvaner og få motivation til varig forandring.

 

– SÆNK BLODSUKKERET VED AT GLEMME ALT DU HAR LÆRT OM FEDT –

Om forfatteren

 

Jeg hedder Jane Kudsk og driver Spis dig fri, hvor jeg hjælper Type 2 diabetikere, der gerne vil ændre deres kostvaner for at få det bedre, forebygge følgesygdomme og mindske deres behov for medicin.

Jeg  har en kandidatgrad i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring (Cand.techn.al.) fra Københavns universitet (tidl. Den kgl. Veterinær og Landbohøjskole).

Læserne siger

 

”Absolut en anbefalelsesværdig bog. Jeg har læst den, og allerede flere gange nærlæst passager i bogen. Kommer til at bruge den som opslagsværk på sigt 👍👍😊😊”

”Jeg er glad for at læse i bogen. Er dog ikke helt færdig endnu, men jeg synes den er så fin og letforståelig også for personer, der slet ikke kender til low carb”

”Fremragende bog 👌👌👏👏😊😊”

”Virkelig god bog – let forståelig og meget motiverende… er glad for at eje den⭐️”

”Må blive årets julegave til mange!”

“Verdens bedste bog”

”Du fortryder ikke at købe bogen. Jeg tror i hvert fald, jeg vil komme til at bruge bogen til at slå op i og genlæse nogle af Janes gode forklaringer”

”Din bog er så nem at forstå så tak for den”

”Fin bog, som er skrevet på et let forståeligt sprog. Glæder mig til at læse videre 😊 og lære mere om Janes gode ideer 😊”

 ”Tak for bogen, den er en guldklump til folket med diabetes”

“Dette er revolutionerende for mig, som har kæmpet med overvægt!
Stort Tak for din velkomne bog, Jane !!”

”Stærkt tankevækkende som hjertepatient med diabetes 2. Jeg er rigtig, rigtig glad for den inspiration, den giver. Noget kommer at ændres 🍀💪❤️”

“Det er ikke blot en bog man læser og så er det godt, den er blevet et opslagsværk, man jævnligt vender tilbage og studerer”

“Jeg har fået styr på mine blodsukkerværdier, siden jeg startede med at spise efter dine anvisninger i bogen. Mit medicinforbrug er også faldet, så i alt har jeg det meget bedre nu😉og kan varmt anbefale andre at læse bogen. Tag dit eget Lederskab for at få et bedre liv, der er ikke andre der gør det for dig.👍”

 

Pris 249 kr. inkl. fragt i Danmark.

Kontakt mig her, hvis bogen skal sendes til udlandet.