TELEFON 53 26 77 22

Måske har du tænkt over, hvem der jeg egentligt er, og om jeg nu er til at stole på. Det er vigtigt at have tillid til de behandlere, der hjælper dig med din sundhed, og derfor tænker jeg, at jeg også hellere må lave en ordentlig introduktion af mig selv, Jane Kudsk.

Hvem er jeg?

Mit navn er Jane Kudsk og jeg bor i Vejle med mine to børn.

Jeg er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring fra den gamle Landbohøjskole (Københavns Universitet), og tidligere har jeg bl.a. arbejdet fem år i Kolding kommunes sundhedscenter.

I Sundhedscenteret så jeg, hvad diabetes kan udvikle sig til. Men som ansat i det offentlige sundhedsvæsen skulle jeg arbejde ud fra de officielle kostråd, hvilket jeg blev mere og mere skeptisk omkring, da jeg begyndte at følge meget med i den nyeste forskning omkring mad og diabetes. Som jeg så det, var der brug for en anden retning.

Siden 2016 har jeg derfor drevet mit firma Spis dig fri, hvor type 2-diabetikere kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning. Det har foregået både ansigt-til-ansigt i Vejle, København og online til hele Danmark, Nordtyskland og Færøerne.

Sammen med et team af ildsjæle, har vi så efterfølgende stablet vores forløb, Triba, på benene med det hovedformål at kunne hjælpe endnu flere type 2-diabetikere med at spise sig til et naturligt, stabilt blodsukker, samt gøre mit diabetesforløb endnu bedre, grundigere og mere individuelt tilpasset.

Jeg vil gerne lære dig, at de officielle kostråd til diabetikere i Danmark er forældede, og hvordan du i stedet kan tilpasse dine madvaner, så du passer godt på dit blodsukker og undgår mere og mere medicin.

Er du klar til at tage ansvaret for din sundhed?

Langt størstedelen af dem, jeg hjælper, opnår rigtig gode resultater med den nye livsstil. Og jeg bliver så glad, hver gang jeg får en mail fra en type 2-diabetiker, som har fået det bedre.

Du kan også få min hjælp til at få det bedre.

Du får energi til at gøre mere af det, der betyder noget for dig i hverdagen, og mere overskud til at være sammen med dem du holder af.

Jeg og mit team sidder også klar til at tage en gratis og uforpligtende samtale, hvis du gerne vil høre mere om vores Triba+ medlemskab, og få svar på spørgmål du har omkring type 2-diabetes og mad.

Se om der er en ledig tid der passer dig ved at klikke på knappen nedenfor:

Find ledig tid til gratis intro samtale her

 

Jane Kudsk

Jane Kudsk

Om forfatteren
Jane Kudsk er uddannet kandidat i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring på den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2004. Hun er desuden certificeret Madmentor og har en lang række efteruddannelseskurser bl.a. i den motiverende samtale, spiseforstyrrelser, samt Type 2 diabetes og behandling.
Jane Kudsk er grundlægger af Spis dig fri i 2016, hvor mennesker med type 2 diabetes kan få kvalificeret og på samme tid jordnær ernæringsvejledning.
Jane har hjulpet hundredvis af danskere med at spise sig til et lavere blodsukker, mindre medicin og mere energi til livet.
Du er altid velkommen til at kontakte Jane på jane@triba.dk.

Modtag nyhedsbrevet fra Spis dig fri og Triba

- og få guiden "9 Trin til at spise dig fri for Type 2 diabetes".

 

I nyhedsbrevet sender jeg dig viden og inspiration om diabetes, mad og sundhed, samt tilbud på mine ydelser.

 

G1.5 - Nyhedsbrev Spisdig fri

TAK for din tilmelding!