TELEFON 53 26 77 22
Kom i gang på 21 dage

 

Online videokursus

Spis dig fri for Type 2 diabetes – Kom i gang på 21 dage

Har du Type 2 diabetes, og vil du gerne spise dig til et lavere blodsukker

Synes du at:

  ›› det er svært at gennemskue, hvilken mad du må og ikke må spise

  ›› du mangler overblikket og det sidste skub til at komme i gang

  ›› der er så mange kostretninger, at du bliver helt rundtosset?

Så er dette online kursus “Spis dig fri for Type 2 diabetes – Kom i gang på 21 dage” for dig.

Kurset hjalp mig til i større grad at lave de rigtige måltider.

Jeg ville gerne ned i vægt og undgå at få diabetes. Nu har jeg tabt ca. 4 kg i løbet af de 21 dage.

Kurset er pengene værd med de små videofilm, som har fået mig i gang med sund kost, og jeg anbefaler det gerne til andre.

Birgit

 

Få overblik, viden, opskrifter og det skub, der skal til for at komme godt i gang

 

Om 21 dage:

◦ Har du overblik over, hvad du der er det rigtige for dig spise, og hvad du skal undgå for at passe godt på dig selv

◦ Er du stolt over at være kommet godt i gang med at spise dig til et lavere blodsukker og er mere optimistisk omkring fremtiden

◦ Kan du muligvis allerede mærke mere energi i kroppen, måle lavere blodsukker og se vægten begynde at gå nedad, hvis du vejer for meget

 

Lær hvad du skal spise

 

Du kender sikkert mine overordnede anbefalinger til, hvordan du kan spise dig fri fra Type 2 diabetes: Spar på kulhydraterne og spis mere af det naturlige fedt.

Måske har du læst min bog eller hørt mit foredrag live eller online – og vil gerne i gang med at spise dig til et lavere blodsukker.

Men ubesvarede spørgsmål, forvirring og manglende overblik holder dig fra at komme ordentlig i gang.

Med dette online kursus får du i løbet af 21 dage den viden, de opskrifter og det skub, der skal til for at komme godt i gang med at spise dig fri for Type 2 diabetes.

 

“Kom i gang på 21 dage” er for dig der:

   • Har Type 2 diabetes eller prædiabetes (lettere forhøjet blodsukker)
   • Er forvirret over, hvad du præcis skal spise og hvad du skal undgå for at spise dig til et lavere blodsukker
   • Savner et overblik, opskrifter, lister og guides til blodsukkervenlig mad
   • Tænker du godt kan klare at ændre madvaner på egen hånd

 

Online kurset er ikke for dig der:

   • Allerede er godt inde i hvad du skal spise, og hvad du skal undgå for at begrænse indtaget af kulhydrater og dermed sænke blodsukkeret
   • Søger min personlige hjælp og støtte til at ændre vaner (den hjælp finder du her)
   • Håber det er nok at ændre madvaner i 21 dage og ikke er klar på at ændre din livsstil

  Jeg havde ikke de store bekymringer på forhånd, men var dog spændt på … virker det for mig?

  Det har været en wow oplevelse – fordi jeg kunne se resultat ret hurtigt.

  Det bedste er at komme af med sukkertrangen, at jeg kan tilgive mig selv og komme op på hesten igen – og at det er så nemt.

  Det virker, og jeg kan nemt leve sådan – 2 måltider om dagen og ingen sult. Har lært at drikke vand og ikke sodavand.

  Kurset er i høj grad pengene værd, og jeg anbefaler det i høj grad til andre. Det har været en super god gennemgang, og jeg er så meget på. Jeg er super motiveret, fordi min vægt også falder – TAK for dig Jane.

  Merete

   

  Sådan foregår det:

  Du kommer i gang, så snart du tilmelder dig, hvor du får adgang til den første video. Her får du et overblik over mine anbefalinger, så du kan gå i gang med det samme.

  Derefter får du nye videoer og opgaver hver 3. dag. Efter de 21. dage ved du, hvad du skal spise og drikke – og hvad du skal holde dig fra – for at sænke blodsukkeret. Alt materialet kan du downloade, og du beholder din adgang for evigt.

   

  Dag 1                 Overblikket – kom godt i gang

  Dag 3                 Almindelige opstartsproblemer – og hvad du gør ved dem

  Dag 6                 Skær ned for kulhydraterne – den direkte vej til lavere blodsukker

  Dag 9                 Forstå hvad du spiser – Intro til varedeklarationer

  Dag 12               Fedt nok! – slip fedtforskrækkelsen

  Dag 15               Hvornår og hvor meget – slank og tilpas uden sult

  Dag 18               Hvad skal jeg drikke?

  Dag 21               Dine næste trin videre

   

  BONUS: Du får min E-bog med opskrifter (Værdi 179 kr.), hvor du får alternativer til kulhydrater og gode, nemme opskrifter på hverdagsmad. Du får inspiration til at lave varieret mad, der smager skønt

  EKSTRA BONUS til og med 21. juni 22: Få foklaringen bag mine anbefalinger med online kurset “Sådan spiser du dig fri for Type 2 diabetes”. Du får kurset gratis med ved tilmelding senest 21. juni 22. 

   

   

  Fleksibel betaling

   

  Din investering for at få hjælpen og skubbet til at komme i gang med at justere din mad, så blodsukkeret falder helt naturligt er 1.498 kr. Når blodsukkeret falder, betyder det for rigtig mange diabetikere, at de skal have mindre medicin og dermed sparer mange penge på apoteket – både nu og fremover. Du beholder adgangen til alt materialet også efter de 21 dage kurset varer.

  Du kan også vælge at dele betalingen op i 2 eller 4 månedlige rater uden ekstra gebyr.

  100% Tilfredshedsgaranti til dig

   

  Jeg har et oprigtigt ønske om at hjælpe dig med at få et liv med mere mindre sygdom. Og jeg ved, at mine kostanbefalinger allerede har forandret mange diabetikeres liv og fremtid.

  Derfor giver jeg dig 100% tilfredshedsgaranti på dit køb.

  Det betyder, at hvis du sidder og er utilfreds efter at have fulgt kurset i alle 21 dage, så giver jeg dig uden problemer dine penge tilbage. Du sender mig en e-mail senest 14 dage efter endt kursus med kopi af dine udfyldte arbejdsark, og så sender jeg dine penge retur til din konto inden for to hverdage.

  Fordi jeg kun ønsker glade og tilfredse deltagere.

  Hvem står bag kurset?

   

  Jeg hedder Jane Kudsk og driver Spis dig fri, hvor jeg hjælper Type 2 diabetikere, der gerne vil ændre deres kostvaner for at få det bedre, forebygge følgesygdomme og mindske deres behov for medicin.

  Videokurset her har jeg lavet for at give så mange mennesker som muligt adgang til ny viden om mad og diabetes. Det bygger på mit populære foredrag “Følger du dig for ung til Type 2 diabetes”, der allerede har ændret livet for mange diabetikere.

  Jane Kudsk - Spis dig fri

  Det har været et godt og lærerigt kursus, hvor jeg har fået mange svar på spørgsmål, jeg selv har tumlet med i mine tanker.

  Jeg har altid været glad for at lave mad, men har manglet den viden du har. Derfor har det også været en stor hjælp for mig til at komme i gang, og jeg fortsætter.

  Det har været godt at få forklaret, hvilke ting jeg skal holde mig fra for at undgå mit blodsukker stiger. Samt at få omvendt den fedtforskrækkelse jeg er blevet påduttet i det autoritære system.

  Kurset er for mig bestemt pengene værd. Nu har jeg fået den indsigt, jeg manglede for at komme ud af diabetes. Derfor vil jeg helt sikker anbefale kurset til andre.

  Jeg er rigtig glad for, at du forlod det autoritære system og din mundkurv, ellers havde jeg jo ikke fået den chance, du har givet mig.

  Inger

  For mig har kurset været godt til at komme op på hesten igen.

  Mit blodsukker var steget, og jeg tilmeldte mig for at slippe for at få medicin igen – og jeg ville også gerne tabe mig.

  Kurset har givet mig inspiration, og det er en god ide med en intensiv opstart. Jeg har lært at være opmærksom på, hvad der er i de forskellige vareindkøb, jeg har fået troen på, at det kan lade sig gøre, når man sætter sig et mål, og jeg er begyndt at spise fedt med glæde.

  Kurset været pengene værd, og jeg anbefaler det gerne til andre, fordi det hjalp mig med at komme i gang igen. 

  Jens

  Jeg vil absolut gerne anbefale kurset til andre med Type 2 diabetes. Jeg har fået ro i forhold til, at kroppen ikke er på stress mode hele tiden, og har nedsat min insulindosis med 72 %.

  Det har været godt med opskrifter og at få gentaget, hvad det er man skal indtage og undtage.

  Med min uddannelse som kost- og ernæringsassistent, 30 års erfaring med madlavning og yderligere 10 års arbejde i køkkener på plejecentre, er det godt nok svært at se diabetes 2 fra andre vinkler, end man har lært i uddannelse og diverse kurser gennem årene. Men det er MUMS at spise fedt igen.

  Kirsten

  Det har været en stor støtte for mig at få mere viden om, hvilke fødevarer jeg må spise samtidig med, at man får det fortalt over 21 dage.

  Man skal have tid til at ændre meget gamle og indgroede vaner. Jeg er en af dem, der har været meget fedtforskrækket.

  Når man har diabetes 2 og får at vide af lægen, at det går den forkerte vej, går man lidt i panik – og når man så heller ikke kan tåle den nye medicin man får ordineret, bliver det ikke bedre. Man føler sig ret alene.

  I forvejen dyrker jeg jo vandgymnastik 3 x 1,5 time om ugen samt går daglige ture med hunden, og når det ikke er nok, så skal der ske noget mere.

  Det bedste er dine lækre velsmagende og lette madopskrifter. Det er godt, at det der bruges til maden, ikke er svært at anskaffe, og den måde tingene bliver forklaret på er meget let forståeligt. Det er også dejligt, at det er tilladt med lidt rødvin.

  Her efter de 21 dage kan jeg mærke på min krop, at jeg har fået det bedre. Mit langtidsblodsukker er faldet, selvom jeg stoppede med Ozempic pga. bivirkninger.

  Kurset har absolut været pengene værd for mig. Jeg er i den grad blevet mere bevidst om, hvad jeg skal spise, så jeg anbefaler det gerne til andre.

  Ingrid

  Jeg synes godt om kurset, selvom jeg var delvis på vej inden. For nogle måneder siden begyndte jeg at undgå kulhydrater generelt. Jeg læste en masse og blev klogere på mange ting. Men der er så mange ting at finde ud af, og da jeg INTET fik at vide om kost hos lægen, er jeg heldigvis den type, der selv går i gang. Derfor meldte jeg mig også til dette kursus. 

  Jane er god til at give en forklaring på, hvordan tingene hænger sammen på en letforståelig måde.

  Det har været godt at kunne dele mine erfaringer med andre på Facebookgruppen, få inspiration fra andre og give råd så godt som muligt ift. både egne og dine erfaringer.

  Jeg har fået gode ideer i opskrifterne – nogle har jeg tilpasset min mands og mit behov.

  Kurset er pengene værd, og jeg anbefaler det gerne til andre.

  Irene

  Det har været et udmærket kursus, der har givet mig inspiration og nye tanker.

  Jeg har fået et arbejdsgrundlag for at komme i gang. Det er pengene værd, og jeg anbefaler det gerne til andre.

  Lone

  Det er et rigtig fint kursus med gode, saglige forklaringer. Det er nemt og enkelt at gå til, og man kan tage skridtene i eget tempo.

  På forhånd bekymrede jeg mig omkring kolesterol, fordi jeg for nyligt er blevet erklæret hjertesyg og fik at vide, at jeg skulle have fokus på bl.a. fedt i kosten.

  Kurset har været pengene værd, fordi det har vist mig vejen fremadrettet. Nu har jeg fået tro på min egen krop og vilje til at fortsætte.

  Jeg er tilfreds og vil gerne anbefale kurset til andre.

  Lykke

  Det er et virkeligt godt koncept uden faste tider, man skal være klar, og man få en lille ”husker” mail, når den næste video kommer. Videoerne er korte og meget forståelige.

  På forhånd troede jeg egentlig ikke, at det ville komme til at have en effekt. Jeg blev dog meget positivt overrasket. En del (dårlige) vaner er elimineret, og bevidstheden er pudset af.

   Det er muligt at tage en kold tyrker, hvis man har mulighed/rygrad/”tid” til det. Men i forløbet bliver det tydeliggjort at skridt for skridt også er en mulighed og personligt er det mere overskueligt at tage en ting ad gangen. Det er blevet klart for mig at hvert skridt tæller og at flere skridt efter hinanden gør, at man kommer længere.

   Kurset har i den grad været pengene værd. Selvom materialet og ”undervisningstiden” ikke ligger i den volumen- eller tidsmæssige tunge ende, så vurderer jeg, at udbyttet for mig har været meget stort: Jeg har kredset om udfordringerne – nu er der gået hul på min egne indsatser.

   Derfor anbefaler jeg gerne kurset til andre, der ”bare” skal have et eller 2 skub.

  Gregers

  På forhånd havde jeg tænkt længe – læst – og gjort mig mange overvejelser. Det ’lød jo rigtig’ – og hvis det kan lade sig gøre – så er jeg med. Når andre kan – så kan jeg også.  Jeg var så træt af at medicinen bliver øget ved lægen – og jeg fik det værre.

  Det bedste er, at jeg nu ved hvad jeg skal spise, og hvad jeg IKKE skal spise. Det giver håb om at blive ’fri’ på flere måder. Jeg kan mærke at det virker. Det er lækker mad, som smager fantastisk. Mit blodsukker ligger flot, og jeg mærker store forandringer i kroppen, som takker mig. Maven er helt i top – humøret også. Inflammationer i kroppen er næsten væk. Det er en udfordrende opgave som er spændende at være kommet i gang med.

  Kurset har definitivt været pengene værd! Jeg har fået SÅ meget ud af de 21 dage og lært så meget nyt, som jeg ved gavner mig på den lange bane. Så jeg vil bestemt gerne anbefale kurset til andre.  

  Lisbeth