TELEFON 53 26 77 22

 

Online videokursus

Sådan spiser du dig fri for Type 2 diabetes

 

›› Har du Type 2 diabetes – og ønsker du at vide, hvad du skal spise for at sænke dit blodsukker og dit daglige behov for medicin?

›› Eller har du forhøjet blodsukker – og ønsker du at undgå, at det udvikler sig til Type 2 diabetes og andre følgesygdomme?

 Videokurset er en del af vores intro til Triba+ medlemskabet på www.triba.dk som du kan komme i gang med via knappen nedenfor:

 

Spis dig til et lavt, stabilt blodsukker – og få håbet for fremtiden tilbage

 

Med dette online kursus kan du allerede i dag lære:

◦ Hvad Type 2 diabetes er, og årsagen til at du og mange millioner andre mennesker er ramt af sygdommen verden over

◦ Hvorfor Type 2 diabetes bliver en kronisk sygdom med den behandling, du får i Danmark i dag

◦ Hvordan maden påvirker dit blodsukker, og hvad du skal spise for at sænke blodsukkeret og undgå følgesygdomme helt naturligt.

 

Mindre medicin nu og i fremtiden

 

Med dette online kursus får du et godt fundament for at ændre madvaner og sænke dit blodsukker helt naturligt. Når blodsukkeret falder, forsvinder dit behov for diabetesmedicin, og din risiko for følgesygdomme bliver meget mindre.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men jeg ser det igen og igen.

Når du har været igennem kurset, forstår du præcis, hvordan du kan tage styringen over dit eget liv tilbage. Du har den viden, der skal til for at vælge en holdbar vej mod et liv med mindre sygdom. Målet er at du kan blive ex-diabetiker eller i hvert fald forebygge, at din diabetes bliver værre.

Du lærer, hvordan du kan sænke dit blodsukker hurtigt og effektivt. Det sker nemlig helt naturligt, når du spiser dig mæt i almindelig mad med færre kulhydrater og mere af det sunde, naturlige fedt.

Kurset bygger på mit populære foredrag ”Spis dig fri for Type 2 diabetes?”, der allerede er hørt af mange hundrede mennesker landet over.

Flere tidligere deltagere har fået sat medicindosis væsentlig ned allerede indenfor 2-3 måneder efter foredraget. Blot ved at spise efter anbefalingerne.

De har fået styr på årsagen til det høje blodsukker og har derfor ikke længere så stort behov for medicin.

Jeg har også fået tilbagemeldinger om rigtig mange overflødige kilo, der er forsvundet – helt op til 30 kg på et halvt år.

Vil du også give dig selv den mulighed?

Altså sænke dit medicinbehov, måske tabe nogle kilo og undgå følgesygdomme uden at du skal sulte dig selv eller dyrke hård motion mange timer hver uge. Tværtimod skal du spise dig mæt i god, lækker mad, så du får mere energi til at leve det liv, du plejer i mange år frem.

Mens jeg sad stille og roligt derhjemme og lyttede til videoerne en efter en, forsvandt mine bekymringer som dug for solen.

De råd jeg har fået hos lægen, har aldrig hjulpet mig. Men nu fik jeg helt fred og ro i min krop, fordi det du siger giver så meget mening.

Allerede morgenen efter lagde jeg min kost om, og jeg var mæt helt til kl. 13. Og så smager det jo bare godt. Havde jeg ikke købt der her videokursus, tror jeg aldrig, jeg var kommet af med min diabetes.

Per, 66 år

Jeg er dybt taknemlig for, at jeg hørte dit foredrag umiddelbart efter min diagnose.

Mit blodsukker er i dag normalt, og jeg er fri for medicin.

Det er på grund af foredraget, at jeg fik min succes, og jeg fortæller alle jeg kender om min oplevelse. Tak for et godt foredrag.

Susanne

 

Det her får du:

 

Kurset består af 6 videoer, som du får adgang til med det samme:

Del 1 – Introduktion

Del 2 – Hvad er Type 2 diabetes?

Del 3 – De officielle kostråd og anbefalinger

Del 4 – Behandling af Type 2 diabetes

Del 5 – Sænk dit blodsukker helt naturligt

Del 6 – Opsamling og en vigtig pointe

Du får i alt 1½ times video spækket med solid viden og konkret vejledning til at sænke blodsukkeret og få et liv med mindre sygdom.

→  Sammen med onlinekurset får du en arbejdsbog til dine noter – i PDF lige til at printe.

 

Det koster kun 1.kr at komme i gang. 

 

Det er mindre end to billetter til mit foredrag. Og måske er det mindre end du sidst købte medicin for på apoteket?

Adgangen gælder for hele husstanden, og så får du får endda adgang til kurset for altid. Det vil sige, at du kan se videoerne igen og igen, uden at det koster ekstra.

Køb nu og vær i gang med at skabe en ny fremtid om mindre end tre minutter.

Sådan foregår det:

Når du har foretaget dit køb, modtager du en e-mail med et link til videokurset. Du skal vælge, hvordan du vil logge på systemet – enten med Facebook, Google eller ved at oprette en brugerprofil.

Derefter kan du se videoerne igen og igen – eller downloade dem til din egen computer.

 

100% Tilfredshedsgaranti til dig

 

Jeg har et oprigtigt ønske om at hjælpe dig med at få et liv med mere mindre sygdom. Og jeg ved, at mit foredrag og dette videokursus har forandret mange menneskers liv og fremtid.

Derfor giver jeg dig 100% tilfredshedsgaranti på dit køb.

Det betyder, at hvis du sidder og er skuffet efter at have set alle 6 videoer, så giver jeg dig uden problemer dine penge tilbage. Du sender mig en e-mail senest 14 dage efter købsdatoen, og så sender jeg dine penge retur til din konto inden for to hverdage.

Fordi jeg kun ønsker glade og tilfredse kunder.

Hvem står bag kurset?

 

Jeg hedder Jane Kudsk og driver Spis dig fri, hvor jeg hjælper Type 2 diabetikere, der gerne vil ændre deres kostvaner for at få det bedre, forebygge følgesygdomme og mindske deres behov for medicin.

Videokurset her har jeg lavet for at give så mange mennesker som muligt adgang til ny viden om mad og diabetes. Det bygger på mit populære foredrag “Følger du dig for ung til Type 2 diabetes”, der allerede har ændret livet for mange diabetikere.

Jane Kudsk - Spis dig fri

Jeg har set videoerne. Ja de slog mig helt bagover- hvor er de gode og lærerige. Sikket et arbejde du har lavet.

Hanne

Jeg har nu set alle 6 videoer, og du havde helt ret: videoerne og din bog ” Spis dig fri” supplerer hinanden meget godt.

Jørgen