TELEFON 53 26 77 22

 

Har du Type 2 diabetes?

Sænk behovet for medicin, og få mere energi og overskud i hverdagen

Spis dig til et lavere blodsukker trin for trin

over de næste 3 måneder med vores Triba+ medlemskab

– og slip af med bekymringer om følgesygdomme og udsigten til mere og mere medicin i fremtiden. 

På de 3 måneder er mit langtidsblodsukker faldet fra 68 til 48, og jeg har tabt ca. 10 kg. Det giver ro på.” 

Peter 66, år

Spis dig fri for Type 2 diabetes

Du behøver ikke tage så meget medicin

Mere og mere medicin er virkeligheden for de fleste Type 2 diabetikere

 

Nogle mener, at medicin er den bedste og letteste løsning på diabetes. Men sådan er det ikke for alle. Det fylder i hverdagen at skulle huske medicinen 2-3 gange dagligt, det koster mange penge, og der er risiko for bivirkninger.

Men det værste er, at medicinen ikke løser problemerne i kroppen. Så med tiden stiger blodsukkeret og behovet for medicin. Til stor frustration for den enkelte diabetiker.

Mad i stedet for medicin

Løs årsagen til problemerne

 

Ny forskning og erfaringer fra hele verden viser, at ændringer af madvaner hen imod mindre kulhydrat og mere fedt er en effektiv måde at sænke blodsukkeret. Så effektiv at langt de fleste diabetikere kan sænke behovet for medicin eller helt blive fri for den. Endda på ganske kort tid!

Forestil dig følelsen af at gå hjem fra lægen både glad og stolt over selv at have sænket behovet for medicin.

Spis dig fri for Type 2 diabetes

 

Mere overskud og tro på fremtiden

 

Når maden ikke sender blodsukkeret i vejret, får kroppen ro. Det betyder mere energi og overskud i hverdagen.

 

 

  • Slip dårlig samvittighed og frygten for følgesygdomme
  • Mærk trætheden slippe kroppen og energien komme tilbage
  • Få overskud til at nyde hverdagen sammen med de mennesker, du holder af
  • Spis velsmagende mad, der mætter og sender din diabetes på retur

 

Slip fedtforskrækkelsen

Naturligt fedt er nøglen til det stabile blodsukker

 

Mit navn er Jane Kudsk, og ligesom de fleste andre har jeg forsøgt at spare på fedtet det meste af mit liv. Men jeg har sluppet fedtforskrækkelsen og fået det meget bedre af at spise mere fedt – uden at tage på!

Jeg er uddannet levnedsmiddelkandidat, og har tidligere arbejdet på Sundhedscenteret i Kolding, hvor jeg så benamputerede diabetespatienter uden at kunne hjælpe dem.

Som offentligt ansat var jeg nødt til at arbejde ud fra de officielle (fedtforskrækkede) kostråd. Derfor gik jeg selvstændig og har nu hjulpet Type 2 diabetikere med at sænke deres blodsukker med mad i stedet for medicin i mere end fire år.

“Før fulgte jeg de retningslinjer, jeg fik fra lægen om at spise mindre og mindre fedt, groft brød og kartofler, og jeg blev mere og mere sløv og træt og deprimeret.

Jeg måtte vide noget mere om, hvad maden gør ved kroppen. Det har jeg i sandhed lært på dette Mentorforløb. Det har været det hele værd, fordi jeg har fået meget mere energi og overskud. Og nu synes jeg faktisk det er ret nemt. 

Birthe, 74 år

Kom godt fra start med dine nye madvaner

3 måneders Mentorforløb med fuld støtte og garanti for lavere blodsukker

 

Lavere blodsukker

Dit mål på forløbet er et lavere blodsukker til næste kontrolmåling. Følger du forløbet trin for trin, garanterer jeg, at dit blodsukker begynder at falde. Læs mere om garantien længere nede.

Spis dig fri for Type 2 diabetes

Lær hvad du skal spise

Slip for forvirring og usikkerhed over hvad du skal spise og ikke spise for at holde blodsukkeret lavt og stabilt. Du lærer præcis, hvad du skal spise og hvorfor.

Spis dig fri for Type 2 diabetes

Motivation

Du får styrket motivationen til at komme i gang og prøve nye ting af undervejs i forløbet. Når du mærker effekten af din indsats giver det motivation til at fortsætte.  

Spis dig fri for Type 2 diabetes

Små trin mod målet

Du bliver ført med små, sikre skridt frem mod målet om et lavere blodsukker. Undervejs får du adgang til i alt 6 moduler, der består af en række korte, overskuelige videoer – og du beholder adgang for evigt.

Spis dig fri for Type 2 diabetes

Balance

Jeg giver dig en masse viden, men du er eksperten i dit liv. Derfor hjælper jeg dig med at finde en god balance, så du kan få spisevanerne til at holde i længden og stadig have plads til dit sociale liv.

Spis dig fri for Type 2 diabetes

Hjælp og støtte hele vejen

Mød de andre deltagere og få svar på alle dine spørgsmål, når vi hver anden uge mødes på skærmen. Jeg sikrer mig, at du er på rette vej, og du behøver ikke føle dig alene i processen.

 

Trin for trin mod lavere blodsukker

Mentorforløbet er opbygget i 6 moduler, der trin for trin hjælper dig til at opnå et naturligt lavere blodsukker. Hvert trin bygger videre på det næste, og undervejs får du hjælp, støtte og svar på alle dine spørgsmål:

 

Modul #1 – Medicin og målinger

Vi lægger ud med at få overblik over dine nuværende målinger af blodsukker og kolesterol fra lægen, så du kan følge og fejre dine fremskridt. Du lærer at forstå tallene fra lægen, og hvordan du får mest ud af dine egne målinger, hvis du selv måler blodsukkeret. Vi tjekker også din medicin, så du ikke risikerer at få for lavt blodsukker, og dermed trygt kan starte på at ændre dine madvaner. 

Modul #2 – Motivation

På modul 2 sætter du realistiske mål, der kan støtte dig på vejen til et lavere blodsukker. Du får styrket din indre motivation, så den holder i længden, og bliver opmærksom på dine overbevisninger samt tidligere spise- og slankevaner, så de ikke kommer til at stå i vejen for dig.

Modul #3 – Mad

Her lærer du præcis, hvad du skal spise, og hvad du skal undgå for at sænke dit blodsukker og få mere energi i hverdagen. Du får simple, lækre opskrifter, så du let kan komme i gang. Efter modul 3 ved du hvad kulhydrater, fedt og kolesterol er, og hvordan de påvirker din krop, så du meget lettere kan tage bevidste valg om, hvad du vil spise. 

Modul #4 – Måltider

På modul 4 øver du dig i at finde ud af, hvornår, hvor ofte og hvor meget du skal spise, for at du trives bedst og er mæt og tilfreds uden at overspise. Vi tager også fat i den store udfordring omkring at spise ude og med andre, så du kan blive ved med at nyde sociale arrangementer, højtider og ferier.

Modul #5 – Mindset

Hele vejen gennem forløbet træner vi dit mindset, for at din indsats kan blive til en varig livsstilsændring. På modul 5 arbejder vi endnu mere med dit mindset, så du undgår skyld og dårlig samvittighed omkring mad, og i stedet nyder den mad du spiser.

Modul #6 – Målstregen

Målet med Spis dig fri Mentorforløbet er, at du får et lavere og mere stabilt blodsukker, så du har mere energi, glæde og overskud i din hverdag. Min garanti til dig er et lavere langtidsblodsukker efter de 3 måneder, så dit behov for medicin falder enten nu eller på sigt. På modul 6 fejrer vi succeserne og ser fremad, så du er klar til at gå videre på egen hånd.

 

Sådan foregår forløbet – Praktisk information 

Når du tilmelder dig Spis dig fri Mentorforløbet via de orange knapper her på siden, kommer du automatisk over på forløbssiden.

Her byder jeg dig velkommen inden for, og du får med det samme adgang til de første videoer i Modul #1. Du kan altså allerede i dag tage de første skridt på vej mod et lavere blodsukker.

Videoer og opgaver: Hver uge modtager du en e-mail med ugens program og link til forløbssiden, hvor du finder ugens videoer.

De 6 moduler er tilrettelagt, så du trin for trin bliver ledt frem mod målet uden at blive overvældet. Du får 2-3 videoer ad gangen, som du kan se, når det passer dig – og gense ligeså mange gange du har brug for.

Du bliver ved med at have adgang til forløbssiden også efter forløbet, og kan downloade materialet til din egen computer, tablet eller telefon. Til hver video er der en opgave, så du også får sat handling bag din nye viden.

Live webinarer: Vi mødes live på skærmen hver anden uge (ferier undtaget)  på skiftende hverdage kl. 19.00 – 20.00. Du er med direkte på din computer, tablet eller telefon, hvor vi kan tale sammen og se hinanden. Har du ikke mulighed for eller lyst til at deltage live, kan du gense optagelsen senere – men jeg vil varmt opfordre dig til at være med live.  

Facebook-gruppe: Der er mulighed for at søge hjælp og støtte undervejs både fra mig og resten af holdet i vores lukkede Facebook-gruppe kun for forløbsdeltagere hos Spis dig fri. 

Opskrifter: Du får lækre og nemme opskrifter, der er lige til at gå til. Det er velsmagende mad, der mætter uden at sende blodsukkeret i vejret.

Klub Spis dig fri: Du får adgang til Klub Spis dig fri i 3 måneder, og vælger derefter selv, om du vil fortsætte dit medlemskab. I klubben får du adgang til webinarer, opskrifter og støtte til at holde fast i dine nye gode vaner. 

”Spis dig fri Mentorforløbet er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv og er helt bestemt pengene værd.

Janes hjælp og støtte gennem hele forløbet har uden tvivl været med til at motivere mig. Jeg har tabt 11 kg, og mit blodsukker er faldet, så jeg slap for at blive sat op i medicin som lægen havde planlagt.

Tak Jane, fordi du tager dig tid, du er aldrig fordømmende, og der har været plads til både alvor og sjov. Du indgyder til tillid og fortrolighed, også selv om vi kun har mødtes online.”

Tina, 53 år

Ikke et helt almindeligt forløb

 

Planlagt til at hjælpe dig i mål

 

Du kender det nok: Motivationen til at komme i gang er høj. Alligevel kan det være svært at holde dampen oppe hele vejen igennem et 3-måneders forløb. Det normale er, at nogen falder fra undervejs.

Men denne gang skal det være anderledes! Med helt nye metoder, har jeg designet forløbet, så du kommer helt i mål.

Det er min målsætning, at ALLE på holdet får lavere blodsukker på de 3 måneder forløbet varer. Forløbet er altså skabt til at holde din motivation oppe og hjælpe dig et lille, overskueligt skridt ad gangen i form af opgaver – og der er præmier på højkant samt konkurrencer for dig, der har et konkurrencegen.

Jeg hjælper dig til et lavere og mere stabilt blodsukker

 

Jeg hedder Jane Kudsk, og jeg uddannet levnedsmiddelkandidat (Cand.techn.al.). Min interesse for mad og ikke mindst fedt har jeg haft, siden jeg var teenager tilbage i 1990’erne.

De sidste 6 år har jeg undervist og hjulpet hundredevis af diabetikere til at slippe fedtforskrækkelsen, sænke blodsukkeret og mindske deres behov for medicin. 

Forfatter til bogen “Spis dig fri for Type 2 diabetes – Sænk blodsukkeret ved at glemme alt du har lært om fedt”.

 

Jane Kudsk - Spis dig fri

“Mit blodsukker er på 3 måneder faldet fra 70 til 56.

Mentorforløbet har givet mig et skub, og jeg nyder, at jeg har fået det meget bedre og føler, at jeg stadig får flere og flere kræfter.

Gerthie, 68 år

Min livskvalitet er kraftig forbedret, så det er hele indsatsen og pengene værd. Hvor der er vilje er der også en vej. Det er om at have tålmodighed for at komme i mål.

Jeg kan kun anbefale Jane, der på sin måde kan gøre livet lidt lettere for os, der vil det. Hvis du ønsker et bedre liv – så kom i gang.”

Niels Ole, 68 år

Gå glad og stolt hjem fra din næste kontrol hos lægen

FAQ – Svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad adskiller Mentorforløbet fra andre online forløb?

Hos mig bliver du ikke overladt alene! Du får støtte hele vejen og svar på dine spørgsmål på live webinarerne hver anden uge. Du kan også få hjælp og støtte fra mig og de andre deltagere i Mentorforløb Facebookgruppen.

Hvad er et live webinar?

Alt undervisningsmaterialet på forløbet er optaget på forhånd, så du kan se det lige, når det passer dig. Men hver anden uge mødes vi direkte på skærmen på live webinarerne.

Et webinar er ligesom et møde eller en fælles konsultation, det foregår bare online på skærmen. Jeg sender en e-mail med et link, som du trykker på, når tiden nærmer sig. Derefter kan vi se hinanden på skærmen og høre, hvad hinanden siger.

Det er frivilligt om du vil på med video, og du er også velkommen til bare at lytte med. Dog er min erfaring, at deltagerne har meget glæde af at høre hinandens tips og tricks.

En tidligere deltager har udtalt: “Jeg var rigtig glad for vores webinarer – det er så dejligt at høre andre fortælle og komme med gode ideer.”

Det er ikke mig selv, der står for madlavningen herhjemme. Må min ægtefælle lytte med?

Ja selvfølgelig! Din ægtefælle eller kæreste må gerne lytte med. Det er rigtig godt med støtte og opbakning på hjemmefronten.

Men vær opmærksom på, at ud over det er alt indholdet personligt og beskyttet af copyright, og du må ikke dele det med andre.

Jeg kan da ikke undvære rugbrød og kartofler. Er det så noget for mig?

Jeg ved fra mit eget liv, hvor uoverskueligt det kan virke at skulle undvære noget, du har været vant til at spise hele dit liv. Men vent med at træffe valget, indtil du har mærket, hvad det gør ved din krop at lade være med at spise det. Mange starter med at skære stille og roligt ned, og det vil jeg også anbefale dig.

Jeg vil selvfølgelig opfordre dig til at følge mine anbefalinger, så meget som overhovedet muligt for at få det bedste resultat. En del af forløbet er at gøre dig klar til det, og vi tager udgangspunkt i, hvad du spiser i forvejen. Husk det er helt okay at tage små skridt, og jeg guider dig til, hvor du skal starte.

Kræver det, at jeg er god til teknik?

Som udgangspunkt er det eneste, det kræver, at du åbner mine mails og klikker på det link, jeg sender til dig. Hvis der mod forventning er noget, der driller, er jeg selvfølgelig klar til at hjælpe. Du sender mig bare en mail på jane@spisdigfri.dk.

For at deltage i live webinarerne skal du have en smartphone, tablet eller PC, hvor du kan gå på med video og lyd. Jeg bruger programmet Zoom, og du får en guide til, hvordan du kommer med.

”Jeg meldte mig til Spis dig fri Mentorforløbet for at få gang i mig selv.

På forhånd var jeg dog lidt nervøs for, om jeg nu var parat til også at investere tiden til det, men med hjælp fra Jane har jeg virkelig fået lyst til forandring.

I dag ved jeg, at det er indsatsen værd, og jeg tror ikke, at jeg stopper igen.

Ellers vil jeg bare sige, du har gjort det meget godt, Jane!”

Hans, 65 år

Det siger tidligere deltagere om Spis dig fri Mentorforløbet

“I foråret blev jeg bare kastet ud i at være Type 2 diabetiker. Jeg fik ingen hjælp fra lægen bortset fra, at ”jeg skulle gå hjem og spise sundt ”, og det var svært at bruge til noget. Men det har jeg til gengæld kunnet med Mentorforløbet.

På forhånd bekymrede mig for, om jeg kunne gennemføre. Men jeg har tabt mig, og langtidsblodsukkeret er faldet.

Jeg tænker ikke længere på mad, så meget som jeg gjorde før. Det er gået op for mig, at selvom der er nogle ting man må sige nej tak til, så er der andre som man pludselig må sige ja til.

Jeg synes, at det har været pengene værd, for jeg føler, at jeg har lært meget, og jeg vil gerne anbefale forløbet til andre som er Type 2 diabetikere.”

Joan, 50 år

“Før mærkede jeg, at jeg blev mere og mere træt og udmattet, og den måde havde jeg ikke lyst til at leve på. Det var ikke noget liv.

Jeg synes forløbet har været dejligt positivt og opmuntrende.  Det har været alle pengene værd. Jeg var dog meget skeptisk inden. Jeg havde set rigtigt mange videoer, som lovede alt muligt, som jeg ikke turde tro på virkede.

I dag har jeg fået håbet tilbage om, at det kan lykkes at blive ”fri” for medicinen. Jeg er på vej til at blive mig selv igen, altså få mit gode og positive humør tilbage – min livsglæde tilbage. Jeg tror også på, at min krop kan blive smertefri, så jeg får mere lyst og energi til at bevæge mig endnu mere.

Jeg har især været glad for de forklaringer om  blodsukker, kolesterol og fedt og proteiner. Det hjælper også at høre om, hvordan andre indretter sig i forhold til Type 2 diabetes.”

Karin, 73 år

 

“Som sådan havde jeg det jo godt nok og kunne ikke mærke at sukkertallet lå i den høje ende. Det var nok også det, der gjorde det svært at motivere mig til at ændre på noget.

Jeg havde gjort lidt småforsøg på bevidst at få sukkertallet ned, men var ikke særlig vidende om, hvad der egentlig skulle til.

For mig har Mentorforløbet bestemt været pengene værd. Alene den viden og bevidsthed jeg har fået om kulhydrater, protein og fedt er meget værd. 

Jeg har selv nået mere end forventet. Jeg har tabt 4,5 kilo, og det kan godt mærkes. Det er lettere at bukke mig, maven er ikke så meget i vejen. Jeg føler mig lettere.

Sukkertrangen er også væk. Jeg har en tydeligere fornemmelse af sult og mæthed.

Jeg vil bestemt anbefale Mentorforløbet for andre, som står i samme situation. Mentorforløbet er velstruktureret og ordentligt, informativt og lærerigt. “

Anna Marie, 67 år

“Inden Spis dig fri Mentorforløbet var jeg begyndt slække på indsatsen med at spise rigtigt, og mit langtidsblodsukker krøb opad igen. Jeg oplevede, at jeg blev utilfreds med min krop, og det resulterede i dårlige vaner og for mange ”laden stå til” med maden.

Efter Mentorforløbet er mit blodsukker faldet, og jeg er blevet hurtigere til at komme op hesten igen. Jeg har lært at acceptere min tilstand lige nu og slippe skammen ved at spise meget. 

Jeg føler nu, at jeg har flere muligheder. Specielt i situationer hvor jeg er i byen, og når jeg synes jeg falder i.

Spis dig fri Mentorforløbet er en perlerække af gode, seriøse, brugbare, troværdige informationer og redskaber, som jeg helt sikkert vil kigge på flere gange fremover.

Jane er tålmodig, imødekommende og klog på området 

Else, 65 år

“Jeg investerede i Spis dig fri Mentorforløbet, fordi jeg gennem længere tid havde haft ”ondt i kroppen” over at tænke på, at jeg måske snart ville udvikle diabetes, samtidig med at jeg var ked af at være overvægtig. Mit selvværd var dårligt, og jeg har løbende måtte gå en størrelse op i tøj.

Jeg er så glad for, at jeg fik mig tilmeldt. Jeg fornemmer ikke, at jeg har været på kur, men at det er en livstilsændring, og det gør noget ved tankegangen. 

Det er dejlig mad, som har været overkommeligt at lave, og jeg synes ikke, jeg går glip af noget. 

Jeg kunne ret hurtigt mærke en forskel i min krop: Har fået mere energi, bliver ikke så hurtig træt, og sover godt om natten. Jeg bliver ikke så træt i tæerne, når jeg er ude og gå en lang tur, kan gå hurtigere. Desuden taber jeg mig og tænker, at jeg nu kan undgå at få diabetes. 

Forløbet har været pengene værd, og jeg har også nydt at være i selskab med Jane og alle de andre på webinarene. Det har været inspirerende.

Jane, du har været meget inspirerende at møde. Du har en fantastik viden og er meget dygtig til at formidle denne viden. Du forstår at opmuntre os til at gennemføre forløbet og til at fortsætte. 

Inge

Det har været vigtigt for min succes at stole på, at meget fedt er en god idé.

Jeg har været fedtforskrækket og er faktisk uddannet hjemmekundskabslærer, hvor jeg jo lærte, at man max skulle have 30 % fedt og passe på med kolesterol.

Efter 3 måneder tager jeg ikke længere Metformin, og jeg har tabt mig 10 kg – og særligt på maven, så nu kan jeg købe konfektionstøj og passe det.”

Lisbeth, 71 år

”Før Spis dig fri Mentorforløbet var jeg træt af et alt for svingende blodsukker og for meget medicin.

På 3 måneder er mit blodsukker faldet fra 48 til 39, og min Metformin er halveret. Jeg sover bedre og har MEGET bedre fysik.”

Allan, 68 år

”Før var jeg træt og uden energi. Jeg har altid sat mig selv i sidste række, og det vil jeg ikke mere.

Efter Mentorforløbet føler jeg mig lettere og ikke så oppustet. Jeg har fået mere energi, og det allerbedste: jeg har ikke ondt i mine hofter, når jeg går tur med vores hund. Så nu kan jeg nyde at gå tur, og jeg kan også gå en længere tur.

Jeg vil klart anbefale Mentorforløbet til andre Type 2 diabetikere. Jeg synes, at alle har fortjent dette forløb.”  

Connie, 57 år

”Mentorforløbet er fantastisk og super godt. For mig er forløbet det bedste der er sket, efter jeg fik diabetes.

Inden forløbet havde jeg bekymringer i forhold til det økonomiske, men det har været alle pengene værd, fordi det har været en super effektiv måde at komme af med insulin.

Nu efter 3 måneder er jeg fri for at stikke mig med insulin, har tabt mig 12 kg og har bedre kondition, fordi jeg er begyndt at løbe.”

Michael, 61 år

“Jeg investerede i Mentorforløbet, fordi mit diabetesmedicin blev sat op! Jeg tænkte først, det var dyrt, men vidste at hvis jeg betalte så meget, så ville jeg holde ved!

Jeg har fået viden om mine spisevaner, og har mistet både kg og cm, så jeg kan passe tøj et par numre mindre. Langtidsblodsukkeret er faldet, og jeg er ikke så træt mere, så jeg sover ikke midt på dagen, men bedre om natten.”

Rita, 76 år

“Jeg har været meget motiveret og er meget tilfreds med resultatet. Jeg havde fulgt Jane på Facebook, og da mit blodsukker løb løbsk meldte jeg mig til Mentorforløbet. Jeg var nået dertil, hvor det bare skulle være nu, jeg skulle have hjælp.

Mit blodsukker er faldet fra 66 til 37 på de tre måneder, jeg har tabt mig og jeg har bedre velvære både fysisk og psykisk. Jeg har bedre bevægelse i kroppen, og jeg har ikke længere halsbrand.

Det er mange penge, men for mig en god investering. Jeg har været meget glad for videoerne, som jeg helt sikkert vil blive ved med at lytte til.”

Lotte, 61 år

“Forløbet har været pengene værd. Når ens livskvalitet stiger og udgifterne til medicin falder, så må det siges at være succes. 

Før var jeg lidt bekymret for at blive ældre og få følgesygdomme, men et fint fald i langtidsblodsukkeret har nu givet mig tro på at eventuelle følgesygdomme af diabetes kan udskydes nogle år. Før forløbet sov jeg til middag dagligt, nu er det kun på dage, hvor jeg har været på arbejde.

Jeg har været glad for de uforpligtende snakke, der har været på webinarene og at kunne se andre nikke genkendende, når man har fortalt noget – kort sagt, at opleve et fællesskab med andre i samme båd.

Mit langtidsblodsukker er på 3 måneder faldet fra 59 til 44, så jeg er blevet sat ned i medicin. Desuden har jeg tabt 6 kilo og fået mere tro på mig selv og større overskud i hverdagen.”

Grethe, 61 år

“Jeg synes, at Spis dig fri Mentorforløbet har været super godt. 

Jeg var selvfølgelig bekymret for om forløbet nu ville hjælpe mig, men der stod, at der var garanti for lavere blodsukker, så det var intet at miste.

Det bedste jeg har fået ud af det er, at jeg har nået målet om at sænke mit blodsukker. Jeg har det også bedre i maven, og jeg har ikke så tit hovedpine mere.

Det har hjulpet mig at få at vide, hvad jeg kan spise, og hvad jeg helst må undgå.

Mentorforløbet har været pengene værd, og jeg kan altid vende tilbage til videoerne i forløbet, hvis jeg har glemt noget. Derfor anbefaler jeg det gerne til andre.”  

Jørgen, 65 år

Jeg er ovenud lykkelig over, at jeg tilmeldte mig Spis dig fri Mentorforløbet, da jeg manglede et ”spark” til at komme videre. 

I dag er mit blodsukker mere stabilt og jeg er ikke så oppustet og lad i kroppen. Jeg har fået mere energi og vedholdenhed, større bevægelsesfrihed, mindre ”smerter” i led og knogler i benene, stærkere negle, og har nu kun meget få svedeture.

Så ja, jeg har virkelig fået for pengene for Mentorforløbet. Det har givet mig et spark i fremadgående retning. 

Tak for et godt og inspirerende Mentorforløb, hvor du på en meget positiv og smilende måde får sparket til de ”læringer” vi har fra tidligere kostråd.” 

Jeanette

“Før havde jeg svært ved at få sænket mit blodsukker, så her så jeg en mulighed for hjælp.

I dag har jeg fået ændret mine spisevaner, fået mængden af måltider sat ned, og jeg har ændret min opfattelse af ”kostrådene”, så fedtforskrækkelsen er væk.

I dag har jeg fået mere energi, og det virker på mit blodsukker,

Jeg synes, at det har været rigtig godt, så stor ros til Jane. Jeg anbefaler Mentorforløbet til alle, der har diabetes, fordi det har hjulpet mig til at få ændret mine spisevaner.” 

Stig, 75 år

Mit langtidsblodsukker er faldet fra 122 til 45, mine kolesteroltal er blevet pænere, og jeg er ikke længere sulten.

Jeg har stadigvæk gigt, men mine smerter er næsten forsvundet, og mine nyrer er ikke på overarbejde mere, og jeg har hverken galdestens- eller mavesyreproblemer længere.

Jeg har i sidegevinst tabt over 22 kg på et halvt år, så at møde Jane og være med på holdet, det er det bedste, der er sket for mig, efter det grufulde chok jeg fik for 13 måneder siden, da jeg fik konstateret diabetes.”

Marianne, 62 år

”Jeg synes, det har været et super godt forløb. Det bedste har været modulerne med videoer og opgaver samt webinarerne. 

I dag er jeg blevet bedre til at vælge og fravælge gode og dårlige madvarer, og har fået rigtig gode værktøjer til at ”tøjle min” diabetes. Jeg er også begyndt at bevæge mig mere.

Jeg synes, at Jane er meget kompetent med masser af viden på området, som hun formidler på en rigtig god måde.

Forløbet har i høj grad været alle pengene værd, og jeg snakker varmt om det til andre.”

Karin, 53 år

Jeg har sænket mit sukkertal fra 45 til 36 og tabt 9 kg, Thomas, 56 år

“Jeg syntes, det har været et godt forløb, og jeg er stadig meget begejstret. 

 Jeg investerede i Mentorforløbet mest af alt af irritation pga. øget medicinforbrug, samt frustration om manglende viden om, hvad kan jeg selv gøre.

 Min største bekymring inden var, hvad der ville ske med kolesteroltallet.

 Jeg har sænket mit sukkertal fra 45 til 36 og tabt 9 kg. Det betyder, at jeg har mere energi og nemt kan binde mine snørebånd.

Det har været en god investering, pga. resultaterne og viden samt den energi det har givet mig.

 Ja anbefaler Mentorforløbet til alle jeg møder med Type 2 diabetes og bare alle som gider høre på, hvorfor jeg har tabt mig. Sukkertallet er jo ikke synligt.” 

Jane er en super Madmentor, der med sit rolige sind er god til at forklare tingene, Kirsten 65 år

“Jane er en super Madmentor, der med sit rolige sind er god til at forklare tingene, så man forstår det, og hun hjælper med alt, hvad der står i hendes magt.

Det har været et super godt Mentorforløb, så lærerigt og givende. 

Jeg var lidt skeptisk i starten om det virkede, men jeg tænkte, at det måtte have en chance. Før var jeg tung, træt og tænkte slet ikke i de baner med at skære ned på kulhydrater.

Men det er muligt at sænke langtidsblodsukkeret med en god og sund kost, og man kan lave rigtig god og velsmagende mad uden alt for mange kulhydrater.

Mentorforløbet har i den grad været pengene værd, fordi det har givet mig bedre langtidsblodsukker, og jeg har lært en masse, som jeg ikke var klar over før. Jeg er begyndt at føle mere velvære og har fået mere energi, hvilket gør at jeg bedre kan klare mine gøremål.”

 

Kirsten, 65 år

Inden tænkte jeg, at det går vel bare som det plejer med kure, Anne 68 år

”Inden Mentorforløbet var jeg spændt på om virkede og tænkte, at det går vel bare som det plejer med kure. Men det har hjulpet mig rigtig meget.

Før havde jeg det ikke godt og døjede med astma.

I dag har jeg fået det meget bedre. Jeg har tabt mig, og langtidsblodsukkeret er faldet fra 52 til 37. Jeg har det også godt med min astma, så jeg kan være mere aktiv uden at få det dårligt.

Forløbet har været pengene værd, og det har været godt for mig at kunne skrive til Jane og gruppen på Facebook undervejs.”

 

Især har det har været en god ting med de fælles webinarer, Lene

“Før i tiden har jeg prøvet så mange forsøg på ”slankekur”, og hver gang er det ikke lykkedes. Så det eneste forbehold jeg havde var nok, om det var noget jeg kunne gennemføre efter alle de andre mislykkedes forsøg.

Jeg synes, Mentorforløbet har været et godt forløb.

Jeg har fået et lavere langtidsblodsukker – jeg har tabt mig lidt, og jeg er blevet bedre til at mærke efter, om jeg føler sult eller det bare er en dårlig vane at skulle spise hele tiden.

Jeg synes helt bestemt, at det har været pengene værd, og især har det har været en god ting med de fælles webinarer. Her har jeg fundet inspiration til at fortsætte, når man hører, hvordan det går med de øvrige deltagere.”

Jeg er stoppet med diabetesmedicin, Connie 62 år

”På 3 måneder er mit langtidsblodsukker faldet fra 44 til 39, og nu er jeg stoppet med min diabetesmedicin.

Jeg har fået mere energi, og min mave fungerer bedre og er ikke oppustet mere.

Jeg har fået øjnene op for, hvordan jeg vil leve fremover. Det var svært i starten, og jeg vidste, at jeg havde brug for hjælp til det.

Men nu nyder jeg at spise maden, og det går allerede ret nemt takket være Janes opmuntring undervejs”.

Mit blodsukker er faldet fra 112 til 34, Alice 66 år

“Jeg fik konstateret diabetes i marts 2021 med et langtidsblodsukker på 112  og kom på Metformin! Jeg havde store problemer med ondt i maven, så jeg gik på kulhydratfattig mad og målte mit blodsukker mange gange.

På under et halvt år er mit langtidsblodsukker faldet til 34, jeg helt fri for medicin, har tabt 15 kg og er frisk og har det rigtig godt.

Jeg har været meget tilfreds med Mentorforløbet og har lært rigtig meget. Så min bedste anbefaling til dig, Jane.” 

For mig handler det om at være en del af et hold, Lise 59 år

”Mentorforløbet har været spændende og lærerigt. I løbet af de 3 måneder har jeg fået lavere blodsukker, lavere vægt og bedre velbefindende. Jeg har fået mere energi og kan gå i mere spændende sommertøj.

Det har især været godt at kunne gå tilbage i videoerne og høre om en udfordring igen.

Forløbet har været pengene værd. For mig handler det om at være en del af et hold og det at kunne stille spørgsmål undervejs – også til at prale, det gør jeg normalt ikke.” 

I dag er jeg gladere, Heidi 47 år

”Før Spis dig fri Mentorforløbet var jeg faktisk deprimeret og træt. Det bliver jeg nemt, når jeg glemmer at gøre det bedste for mig selv. Jeg har altid haft yoyo-vægt med gode og dårlige perioder og ville rigtig gerne være mere stabil.

Det jeg har lært er, at jeg kan ændre mine tanker – og det gør jeg! Jeg mærker efter i mig selv, hvad mit behov er, ikke andres. Nu spiser jeg to måltider om dagen + en lille hapser når det kniber, og det gør min krop glad.

I dag er jeg gladere, fordi jeg gør noget godt for mig selv. Jeg er glad for, at jeg holdt ud, for det var godt nok hårdt de første 3 uger. Nu er min krop mere rolig indeni end før. Jeg kan gå i haven hele dagen uden at tænke på mad. Jeg er også mindre stresset og bedre til at mærke efter og stoppe op, før jeg når for langt ud.

Pengene er helt sikkert givet godt ud. Jeg synes virkelig godt om alle forløbets videoer. Der var en del info jeg ikke kendte i forvejen, og det var meget interessant omkring kolesterol m.m. De skal helt sikkert ses igennem nogle flere gange. Min mand har også haft glæde af de nye spisevaner. Han har tabt sig 12 kg, og jeg har tabt 6 kg.”

Man kan spise efter dette princip uden at savne noget fra de gamle vaner, Grete

“Mentorforløbet har givet mig en fantastisk indsigt i, hvad der sker i kroppen, når man ændrer sine madvaner. Og ikke mindst hvad det betyder, når kroppen ikke får kulhydrater.

Inden forløbet var jeg tilpas klar til der skulle ske en radikal ændring, for at få mine langtidsblodsukkertal nedad. Jeg kunne ikke decideret mærke det lå omkring de 60, men på længere sigt kunne det jo blive fatal. Udover min diabetes, har jeg også haft en blodprop i hjertet. Min sygeplejerske sagde jeg skulle skære ned på kulhydraterne, men ikke lige hvordan. Efter det begyndte jeg at søge på kulhydrat-fattigt kost, og så kom ”Spis dig fri” frem.

På forhånd lød det underligt for mig, at man ikke skulle 5-6 gange dagligt. Jeg har haft diabetes siden år 2000, så de gamle vaner var godt groet fast. Men også det at skulle have mere fedt, kunne jeg virkelig ikke forstå.

Det vigtigste jeg har lært er at spise mere fedt, at spise færre måltider (jeg er faktisk kommet ned på 2 måltider om dagen), og jeg har lært at man kan spise efter dette princip uden at savne noget fra de gamle vaner”

Undervejs har det været godt at høre, hvad de andre som også er med på holdet gør i de forskellige situationer og at have nogen at sparre med på Facebook.”

Det er muligt at tabe sig uden at være sulten hele tiden, Conni 73 år

“Egentlig havde jeg det udmærket før, men tøjet var begyndt at stramme og blodtrykket for højt.

Jeg tror ikke, jeg havde nogen forbehold eller bekymringer, udover, at jeg havde hørt lidt om keto og syntes, at det var noget unaturligt.

Det har været en øjenåbner at blive gjort opmærksom på den mulighed, at jeg ikke kun spiser, når jeg er sulten, men mere tids- og vanebestemt.

 Jeg har været særligt glad for at indse, at det er muligt at tabe sig uden at være sulten hele tiden. Jeg har tabt 5 kg og kan mærke, at jeg er lettere, da jeg nu kan passe tøj, der har siddet for stramt længe.”

 

Super godt materiale og meget professionelt forløb, Gert 54 år

“Spis dig fri Mentorforløbet er et super godt forløb til at blive klog på Type 2 diabetes.

Inden forløbet havde jeg faktisk spist efter konceptet i nogle år, men jeg meldte mig til for at få lidt dybere viden om ”rigtig og forkert” mad.

Det vigtigste jeg har lært, er ny viden i forhold til sødemidler og kolesterol, Og så var jeg glad for madlavningskurset og opskrifterne.

Jeg kan anbefale Spis dig fri Mentorforløbet til Type 2 diabetikere, der vil bruge kræfter på at sætte sig ind i det og være vedholdende. Det er super godt materiale og meget professionelt forløb.” 

Jane er fantastisk til at rose og vejlede, Lis 71 år

“Før jeg meldte mig til forløbet, havde jeg Type 2 diabetes med et stabilt blodsukker og fik ingen medicin. Men jeg vil gerne undgå medicin i fremtiden, så efter at have læst Janes bog blev jeg interesseret i at deltage.

Janes råd er lette at bruge, når man først har forstået, at man skal spise mættet fedt og bl.a. ingen rodfrugter!

Igennem Mentorforløbet bliver man grundig vejledt gennem interessante videoforedrag, og Jane er fantastisk til at rose og vejlede ved webinarerne, hvor man også møder de andre kursister og hører deres erfaringer og problemer.

Forløbet har for mig resulteret i et vægttab, god energi, bedre søvn og et fald i langtidsblodsukkeret, så jeg vil også i fremtiden leve efter det jeg har lært selv i en moden alder. Tak Jane!” 

Man skal ikke være nærig, når det handler om en selv, Finn 66 år

“Mit blodsukker er faldet fra 54 til 44 på de tre måneder, og jeg har tabt 12 kilo, hvilket der er mange, der bemærker. Undervejs har jeg fået ideer til at ændre min kost samt god vejledning og support.

I dag er jeg ikke så træt mere, jeg får ikke længere ondt i benene, når jeg går meget, og jeg sover en bedre nattesøvn.

Jeg anbefaler forløbet til alle, der har diabetes 2. Ja det er lidt dyrt, men man skal ikke være nærig, når det handler om en selv – det er alle pengene værd.” 

Jeg har været særligt glad for Janes hjælp og feedback undervejs, Birgit 68 år

Før var jeg meget fedtforskrækket og havde fulgt Diabetesforeningen og Sundhedsstyrelsens anvisninger. Men mit blodsukker var begyndt at stige, og jeg følte, at jeg havde behov for hjælp. 

Lige siden jeg oplevede Janes foredrag, har jeg ønsket at deltage i Spis dig fri Mentorforløbet, fordi jeg gerne ville have mere styr på blodsukkeret og min vægt. Jeg var dog i tvivl om det var pengene værd, og om jeg ville være i stand til at følge forløbet og leve efter forskrifterne. 

Men det kunne jeg. Det har været et rigtig godt forløb, og jeg har været særligt glad for Janes hjælp og feedback undervejs, samt webinarene med de øvrige deltagere. Madkurset i Vejle var en god, lærerig og hyggelig dag, hvor vi fik mange gode opskrifter.

I løbet af de 3 måneder er mit blodsukker faldet og har tabt mig lidt, hvilket jeg er tilfreds med indtil videre, og jeg sover lidt bedre.

Forløbet har bestemt været pengene værd, og det er fantastisk, at vi beholder adgang til modulerne, når forløbet er slut, så man kan genopfriske og følge de forskellige moduler og råd, når det bliver svært, eller man kommer i tvivl om noget.

Jeg anbefaler gerne forløbet til andre diabetikere, der gerne vil tabe sig og leve sundere, men mangler et lille skub og gode ideer. Kan kun give Jane Kudsk mine bedste anbefalinger.” 

Jeg er mere glad og får derved mere overskud, Vibbe 59 år

”Mentorforløbet har været altafgørende for mig. Jeg har lært SÅ meget om, hvad diabetes gør ved mig, og hvad jeg selv kan/skal gøre for at hjælpe både min krop og sind. 

Jeg investerede i Mentorforløbet, fordi jeg manglede undervisning i vores sundhedssystem. Jeg var kort sagt møg forvirret og bekymrede mig over min fremtid med diabetes.

Jeg har lært at lytte til min krop, og læse mine ”tal” rigtigt. Og så har jeg lært at komme op på hesten igen – intet er gjort forgæves.

Forandringerne i dag er nok mest i mit hoved. Jeg er mere glad og får derved mere overskud.”

PS. Hvordan ser DIN fremtid ud?

 

Hvordan ville din hverdag forandre sig, hvis du om 3 måneder gik ud fra lægen med lavere og mere stabilt blodsukker? Hvis du havde mere ro i kroppen, overskud til både familie, hverdag og fest – samt ikke mindst kunne slippe frygten for følgesygdomme?

Prøv at lukke øjnene og tænk på, hvilken forskel det vil gøre for dig. Det er hverdagen lige nu, det handler om – og jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig på Spis dig fri Mentorforløbet, så du kan spise dig fri for Type 2 diabetes.

Ja tak til lavere langtidsblodsukker uden mere medicin? 

Tilmeld dig Mentorforløbet hos Triba.dk og vær i gang med det samme – jeg er klar til at tage imod dig på den anden side: