TELEFON 53 26 77 22

 

8 ugers online forløb til dig der har Type 2 diabetes

“Spis dig fri for Type 2 diabetes – Kom i gang på 8 uger”

 

Spis dig fri for Type 2 diabetes 

– Kom i gang på 8 uger!

 

Få styr på blodsukkeret og sænk behovet for medicin. 

 

 

Jeg er meget glad for at have deltaget i forløbet, som bestemt var alle pengene værd. Jeg har jo kunnet konstatere, at det virker.

Mine blodsukkertal er faldet så fint, ligesom min vægt er faldet.

Jeg har forholdsvis hurtigt mærket forandringer: Jeg sover bedre, jeg har mere overskud og jeg er ikke ”hurtig-sulten” som før i tiden.

Pia, 52 år

•  Vil du gerne have en fremtid fri for Type 2 diabetes, hvor du ikke behøver frygte følgesygdomme?

•  Vil du sænke dit behov for medicin og slippe for eventuelle bivirkninger?

•  Længes du efter at føle dig rask, sund og mindre træt?

•  Kæmper du med dårlig samvittighed i forhold til din diabetes, og hvad du må spise?

•  Fylder tanker om din diabetes, den daglige medicin der skal huskes og de jævnlige lægebesøg og sundhedstjek alt for meget i din tilværelse?

•  Er du forvirret over det, du har lært om mad og diabetes, fordi det ikke rigtig får dig til at få det bedre?

•  Vil du have klar besked om, hvilken mad du skal spise for at sænke dit blodsukker?

 

Hvis du kan svare ja til mindst et af de her spørgsmål – er du på rette sted.

Det er et faktum, at diabetes er en alvorlig diagnose at få. Men også at der er meget, du selv kan gøre for at undgå at udvikle følgesygdomme.

Men det er ikke lige meget, hvad du gør.

Du har sikkert lært, at du skal spise ofte, spise fuldkorn og spare på fedtet. Og måske har du som mange andre den holdning, at du ”bare” skal tage dig sammen og spise mindre og bevæge dig mere.

Men disse anbefalinger bygger desværre på forældet viden

Faktisk har disse kostråd og anbefalinger været medvirkende til, at så mange mennesker i dag er ramt af Type 2 diabetes. Og at det ikke længere primært er gamle mænd, der bliver ramt – så sygdommen ikke kaldes gammelmandssukkersyge mere.

Den nyeste forskning viser, at vi skal i en anden retning. Vi skal ikke være så bange for fedtet. Og så gælder der det, som Sundhedsstyrelsen skriver i retningslinjen for Type 2 diabetes: Jo mindre kulhydrat man spiser, jo lavere bliver blodsukkeret.

Så for at slippe fri af Type 2 diabetes, skal du gøre noget helt andet end det kostrådene har anbefalet os, siden de første kostråd kom i 1980’erne. Du skal skrue tiden et par generationer tilbage til før vi blev fedtforskrækkede.

Blodsukkeret falder og bliver mere stabilt, når vi spiser mere fedt og mindre kulhydrat. Og det er det min vejledning tager udgangspunkt i.

 

Spis RIGTIG mad din krop kan tåle?

I disse år bliver det mere og mere anerkendt, hvor meget den mad vi spiser, egentlig påvirker os. Og at mad påvirker os forskelligt. Det er ikke alle, der kan tåle det samme.

Som diabetiker kan du ikke tåle sukker og kulhydrater, der bliver omdannet til sukker. Derfor kan det gøre en kæmpe forskel for din sundhed og dit liv, hvis du vælger ikke at spise dem. 

Når du spiser noget som din krop ikke kan tåle, kommer den i ubalance. Og for mange diabetikere betyder det træthed, ekstra kilo omkring maven, dårlig fordøjelse, sukkertrang, forhøjet blodsukker og sygdom.

Mangel på næringsstoffer fra sund, naturlig mad forværrer denne ubalance i kroppen.

Hvis du vil spise dig fri for Type 2 diabetes er det derfor både nødvendigt at overveje:

a)   er der noget du skal stoppe med at spise? 

b)   er der noget du skal spise mere af?

På den måde kan du genskabe balancen i din krops systemer, og den kan begynde at hele sig selv. Du kommer ind i en god spiral, hvor du får det bedre og får lyst til både at spise sundt og bevæge dig mere.

Når du spiser den mad, din krop har brug for, vil du:

  • kunne sænke dit blodsukker helt naturligt – og dermed sænke dit behov for medicin

 

  • føle dig godt tilpas og være mæt hele dagen
  • slippe den dårlige samvittighed og i stedet være stolt af, at du passer på dig selv

 

  • beskytte dig selv mod følgesygdomme

Er du i tvivl og usikker på, hvad der er godt for dig at spise?

Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til præcis, hvad der er godt, og hvad der er skidt for din krop.

Og efterhånden som du ændrer dine madvaner vil det blive tydeligere og tydeligere for dig at mærke, hvad der er godt for din krop. Du lærer selv at mærke efter, og det giver dig mere tryghed og tro på, at det du gør er rigtigt.

 

Sænk dit behov for diabetesmedicin

 

Det er velkendt, at diabetesmedicin ikke helbreder sygdommen. Tværtimod oplever mange at skulle have mere og mere medicin. Men med den rette kost og livsstil kan du blive det, jeg plejer at kalde ex-diabetiker. På den måde kan du slippe eller sænke dit behov for medicin og de bivirkninger, der følger med. Du slipper også for alle procedurerne med at huske medicin morgen, middag og aften, og den konstante påmindelse om at din krop ikke er rask.

Vidste du, at sygdommen hos over halvdelen af Type 2 diabetikerene i Danmark udvikler sig, så de skal have insulinbehandling?

Jeg kan hjælpe dig med at ændre dine madvaner i et tempo, som passer dig og din hverdag. Det kan også blive dig, der sænker dit blodsukker helt naturligt og undgår at sygdommen forværres.

Jeg har skabt online forløbet:

Spis dig fri for Type 2 diabetes – Kom i gang på 8 uger

til dig der gerne vil tage ansvar nu og udnytte, at der faktisk er noget, du helt praktisk kan gøre for at sænke blodsukkeret.

Forløbet giver dig grundig og konkret viden om, hvad du skal spise for at blive rask eller få det bedre. Undervejs får du også styrket motivationen til at komme i gang og hjælp til, hvordan du holder motivationen på den lange bane.

Forløbet består bl.a. af 4 moduler (eller lektioner), hvor du får videoer og arbejdsark. Og jeg er med dig hele vejen og hjælper dig trygt og godt i gang med din forandring. De 4 moduler handler om:

Modul 1 – 360 grader rundt om din sundhed

Få overblik over din sundhed og læg en holdbar plan. Motivationen får et boost

Modul 2 – På vej mod et lavt, stabilt blodsukker

Spis dig til et lavere blodsukker og mere energi og velvære

Modul 3 – Mæthed og sult

Mæthed og sult – lær dem at kende og få ro i maven og i kroppen

Modul 4 – Du kan godt!

Få motivation til at holde dig på sporet – også når det bliver svært!

Læs mere om de 4 moduler og alt det andet, forløbet indeholder længere nede.

Jeg blev så glad efter mit sidste besøg hos lægen. Jeg har spist mit langtidsblodsukker ned fra 76 til 47 på et halvt år – det virker jo!!!!! Derudover føler jeg mig godt tilpas i kroppen, jeg er mere klar i hovedet, og jeg taber mig stille og roligt.

Forløbet har hjulpet mig rigtig meget på det rette tidspunkt. Jeg var gået i gang med at ændre min kost inden forløbet startede, og jeg ved meget om emnet. Men alligevel blev jeg ofte i tvivl om forskellige ting.

Karen, 65 år

Forløbet er skabt til dig, der:

 

 o   Har Type 2 diabetes. Hvis du har prædiabetes – altså lettere forhøjet blodsukker – kan du også sagtens være med.

 o   Er klar til at tage ansvar for din sundhed, men er i tvivl om hvor du skal starte, og har brug for hjælp til at holde motivationen høj

 o   Gerne vil have være mindre træt og få mere energi og overskud i hverdagen (og måske har villet det længe)

 o   Er villig til primært at basere din kost på gode, naturlige råvarer, som også din oldemor ville genkende som mad

 o   Ønsker at slippe af med frygten for fremtiden og den dårlige samvittighed

 o   Drømmer om flere gode år med familien – at se børn og børnebørn vokse op

 o   Gerne vil have en veluddannet og uafhængig fagperson til at give dig gedigen viden og praktiske råd til hverdagen

 o   Godt ved, at livsstilsændringer er en proces, der tager tid og kræver en indsats fra din side

 

Forløbet er ikke for dig, der…

  o   Ikke vil gøre en indsats for at ændre gamle vaner

 o   Håber på et nemt quick fix

Vil du gerne vide mere?

Kontakt mig her

Hold 9 starter 29. oktober 2019

Der er kun 25 pladser på holdet. Book din plads her:

 

Det her arbejder vi med undervejs:

 

Modul 1 – 360 grader rundt om din sundhed

Først bliver du guidet til at tage et 360 graders kig på din sundhed. Du får indblik i, hvor skoen trykker, og om der er noget, der skal tages hånd om først. Du får lagt en plan for forløbet, der tager hensyn til dig og din hverdag samt dine personlige udfordringer og skavanker. Motivationen får et boost, så du bliver helt klar.

 

 

Modul 3 – Sult og mæthed – få ro i maven og i kroppen

Her lærer du hvornår og hvor meget, du skal spise. Du kommer ikke til at tælle kalorier. I stedet lærer du at mærke efter sult og mæthed. Det giver ro i maven og i kroppen.

Jeg fortæller dig en af de værste fejl, som mange begår, og hvad du skal gøre i stedet for at holde blodsukkeret lavt.

 

 

Modul 2 – På vej mod et lavt, stabilt blodsukker

Næste trin er at ændre din kost, så du får et lavere blodsukker. Du lærer præcis, hvilke madvarer du kan spise, og hvilke du skal fravælge for at sænke dit blodsukker. Du gør det i det tempo, som passer til dig. Udgangspunktet er sænke indtaget af kulhydrater, som ny forskning viser er særlig godt for diabetikere. I stedet spiser du mere fedt, og du vil hurtigt kunne måle at blodsukkeret falder.

 

Modul 4 – Du kan godt! Motivation til at fortsætte – også når det bliver svært!

Du vil hurtigt kunne registrere forandringer, når du ændrer dine madvaner. Det giver god motivation! Men gevinsten af din indsats holder kun så længe, du bliver ved. I modul 4 lærer du, hvordan du holder motivationen i længden og får det til at føles godt. Og hvad du skal gøre, hvis du falder af hesten eller i de perioder, det er ekstra svært. For ja – livet kommer af og til i vejen, når du er i gang med at ændre livsstil. Det bliver du forberedt på.

 

Mellem modul 1 og 2 udfylder du et journalark, som du sender til mig. Det danner baggrund for en personlige handleplan, som du får fra mig.

Undervejs mødes vi på to live webinarer. Det er fælles videokonsultationer, hvor du kan møde de andre på holdet. Medlemmer af Klub Spis dig fri har også mulighed for at være med. På den måde kan du få hjælp, støtte og inspiration fra andre i samme situation som dig. Jeg svarer også på alle dine spørgsmål. Det foregår live på din computer, tablet eller smartphone.

 

Når du har arbejdet med alle 4 moduler:

 

→   Har du en helt ny forståelse af, hvad Type 2 diabetes er, hvorfor sygdommen opstår, og hvad du selv kan gøre for at forbedre den.

→   Ved du med dig selv hvad, hvornår og hvor meget du skal spise i løbet af en dag.

→   Kan du i højere grad mærke din krop, og hvordan den bliver påvirket af det, du spiser

→   Har du en personlig plan for din Du føler tryghed ved at vide, hvor du vil hen, og hvordan du skal gøre.

→   Føler du stolthed over at tage ansvar og drage omsorg for dig selv.

→   Har du fået et sikkert fundament og redskaber til at holde motivationen og komme op på hesten igen.

 

Alt dette får du:

 

4 moduler med video’er og arbejdsark –  Videoerne er optaget på forhånd, så du kan se dem lige når det passer dig. Og du kan se dem igen og igen. Du kan endda downloade dem til din egen computer.

2 live webinarer – Live webinarer er fælles videokonsultationer, hvor du kan få hjælp, støtte og inspiration fra andre i samme situation som dig. Jeg svarer også på alle dine spørgsmål. Det foregår live på din computer, tablet eller smartphone.

+ En personlig handleplan – På baggrund af et journalskema, som du udfylder, laver jeg en personlig handleplan til dig. Planen er tilpasset dine ønsker og mål, og den tager højde for medicin osv. På den måde tager jeg i forløbet individuelt hensyn til hver enkelt deltager.

+ 50 Opskrifter – Nemme opskrifter til morgen, middag og aften.

 

 

+ Bonus # 1 – Du får arbejdsbogen “Bliv klar til succes” med øvelser, der kan styrke dig mentalt til at blive klar til at gå i gang. Du får adgang allerede ved tilmelding.

+ Bonus # 2 – Se videoen “Hvad er Type 2 diabetes?”. Du får adgang allerede ved tilmelding.

+ Bonus # 3 – Guide til diabetesmedicin. Hvordan virker din medicin, og hvad skal du være særligt opmærksom på. Du får adgang allerede ved tilmelding.

+ Bonus # 4 – Du får mulighed for at være med i Facebook Fællesskabet for forløbsdeltagere hos Spis dig fri. Og du er velkommen til at blive i gruppen efter forløbet.

 

+ 100 % tilfredshedsgaranti til dig. Hvis du ikke oplever nogen resultater overhovedet efter at have fulgt forløbet, så skal du selvfølgelig have dine penge tilbage. Læs mere om min tilfredshedsgaranti længere nede.

Hvordan foregår det rent praktisk?

 

Når du har booket din plads på onlineforløbet, får du en e-mail med dine loginoplysninger til den side, hvor modulerne kommer til at ligge. Modulerne bliver tilgængelige et efter et med to ugers mellemrum. Derefter har du fuld adgang og kan se dem igen og igen.

Du får adgang til de fire moduler på følgende dage:

Modul 1: Tirsdag d. 29. oktober kl. 19.00

Modul 2: Tirsdag d. 5. november kl. 19.00

Modul 3: Tirsdag d. 12. november kl. 19.00

Modul 4: Tirsdag d. 26. november kl. 19.00

Modulerne bliver frigivet et ad gangen for at sikre dig bedst mulighed for at komme i mål med forandringerne. De er bygget op, så de leder dig igennem processen skridt for skridt.

Videoerne er optaget på forhånd. Det betyder, at du kan sidde på Gran Canaria eller i Holstebro og se modulerne, når det passer dig. Du behøver altså ikke sidde klar på et bestemt tidspunkt for at være med. Og du kan gense dem lige så mange gange, du har behov for.

 

 

Du kan downloade alt materialet, så du kan se og høre det hvor og hvornår, det passer dig.

Undervejs får også en invitation pr. e-mail til de to direkte webinarer (videokonsultationer). Det foregår:

Onsdag d. 20. november 2019 kl. 19.30

Torsdag d. 12. december 2019 kl. 19.30

Til webinaret bruger jeg programmet Zoom, hvor vi har en sikker forbindelse, og alle sammen kan se og høre hinanden på skærmen.

Webinaret bliver optaget, så du har mulighed for at se det igen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på tidspunktet, kan du sende mig dine spørgsmål på forhånd.

100% Tilfredshedsgaranti til dig

 

Jeg har et oprigtigt ønske om at hjælpe dig med at få et bedre liv og en bedre fremtid med mindre sygdom. Og jeg har pakket det bedste af al min viden og erfaring ned i dette onlineforløb. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at jeg kan hjælpe dig med at få et stabilt blodsukker og forbedre din diabetes, hvis du kan genkende dig selv i beskrivelsen af, hvem forløbet henvender sig til. Derfor tilbyder jeg dig 100% tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du, efter at have deltaget i hele forløbet (dvs. har været igennem og arbejdet med alle moduler, afprøvet de anbefalinger jeg kommer med og benyttet muligheden for at stille mig spørgsmål) ikke oplever nogen forbedring på dit blodsukker, din vægt eller diabetessymptomer, giver jeg dig uden problemer dine penge tilbage op til 4 uger efter det sidste modul. Det eneste du skal gøre, er at sende en kopi af dine udfyldte arbejdsark til mig på e-mail, så får du alle dine penge retur.

Spørgsmål og svar om online forløbet

Hvad adskiller forløbet fra andre online forløb?

Hos mig bliver du ikke overladt alene! Du har mulighed for at få en personlig handleplan fra mig og få svar på dine spørgsmål både i Facebookgruppen for forløbsdeltagere og på de to live webinarer. Derfor er der også kun 25 pladser på holdet, så jeg er sikker på at have tid til at hjælpe og støtte hver enkelt deltager. 

Hvor meget tid skal jeg regne med at bruge på forløbet?

Hvis du vil skabe forandring, skal du prioritere det. Jeg anbefaler, at du sætter 1-2 timer af om ugen til at høre modulerne og arbejde med opgaverne. Om du bruger mere tid afhænger af, hvor meget du vil arbejde i dybden med det.

Derudover skal du også i starten regne med at bruge mere tid, end du plejer på at handle og lave mad.

Hvad er et live webinar?

Hver måned holder jeg et direkte webinar, hvor alle deltagere på holdet og medlemmer af Klub Spis dig fri har mulighed for at deltage.  Et webinar er ligesom et møde eller en fælles konsultation, det foregår bare online på skærmen. Jeg sender en e-mail med et link, som deltagerne trykker på, når tiden nærmer sig. Derefter kan vi se hinanden på skærmen, og høre hvad hinanden siger. Vi starter med en runde, hvor deltagerne fortæller, hvad der er gået godt siden sidst. Derefter er der mulighed for at stille spørgsmål til, og deltagerne har desuden meget gavn af at høre hinandens tips og tricks. Det varer som regel en times tid.

Skal jeg sidde klar tirsdag kl. 19.00?

Nej, det behøver du ikke. Videoerne i hvert modul er optaget på forhånd, så du kan se dem præcis, når det passer dig.

Hver anden tirsdag kl. 19.00 i forløbet bliver et nyt modul tilgængeligt for dig. På den måde får du materialet lidt at gangen og har god tid til at arbejde med det, og skabe de forandringer der skal til.

Hvad hvis jeg ikke kan holde kuren og falder i?

Det er som sådan ikke en kur, du skal på. Det er en ny måde at spise på, som skal holde resten af livet for at undgå, at din diabetes forværres.

Derfor handler modul 4 også om, hvordan du holder motivationen i længden. For det er helt naturligt at der kommer perioder, hvor det er svært at holde fast. Så du arbejder med strategier for, hvordan du hurtigst muligt kommer op på hesten igen.

Det er ikke mig selv, der står for madlavningen herhjemme. Må min ægtefælle lytte med?

Ja. Din ægtefælle eller sambo må gerne lytte med. Det er rigtig godt med støtte og opbakning på hjemmefronten.

Men vær opmærksom på, at ud over det er alt indholdet personligt og beskyttet af copyright, og du må ikke dele det med andre.

Kan jeg få individuel hjælp undervejs?

Ja. Du får en individuel handleplan, og du har mulighed for at stille spørgsmål på live-webinarene. Du har også mulighed for at tilkøbe et klippekort til individuelle samtaler undervejs.

Jeg synes, det lyder så godt. Men for mig er det mange penge.

Det lyder måske af meget – det er en investering i dig selv og din fremtid. Min erfaring er, at uanset hvad så kræver udvikling en form for investering. Af både tid og penge. Tænk over hvilken værdi, det vil have for dig, at forebygge følgesygdomme og sandsynligvis få et mindre behov for medicin. 

Hvad nu hvis jeg tilmelder mig, men så alligevel ikke har tid og overskud til at deltage i forløbet?

Jeg kan desværre ikke betale dine penge tilbage, hvis du fortryder, at du har tilmeldt dig. Men du får adgang til materialet for evigt. Så hvis der kommer noget i vejen, og du ikke synes, at du har tid eller overskud til at følge forløbet nu, har du mulighed for at gå i gang med det på et senere tidspunkt.

Jeg kan da ikke undvære rugbrød og kartofler. Er det så noget for mig?

Det kan virke uoverskueligt at skulle undvære noget, du har været vant til at spise hele dit liv. Men vent med at træffe valget, indtil du har mærket, hvad det gør ved din krop at lade være med at spise det. Mange starter med at skære stille og roligt ned, og det vil jeg også anbefale dig.

Jeg vil selvfølgelig opfordre dig til at følge mine anbefalinger, så meget som overhovedet muligt for at få det bedste resultat. En del af forløbet er at gøre dig klar til det, og vi tager udgangspunkt i, hvad du spiser i forvejen. Husk det er helt ok at tage små skridt, og jeg guider dig til, hvor du skal starte.

Hvad er det smarte ved et online forløb?

Et online forløb er praktisk, fordi du kan arbejde med modulerne derhjemme, når det passer dig.

Du kan deltage uanset, hvor du bor, og er ikke afhængig af at køre til min klinik i Vejle. Du behøver altså ikke bekymre dig om transport og parkering, og kan sidde hjemme i din sofa og se videoerne.

Online forløbet er også væsentlig billigere end et individuelt forløb af samme omfang ville være i min klinik.

Fordelen er også at du kan se videoerne igen og igen. Du kan pause, spole tilbage og tage noter, som du har behov for.

Hvad betyder moduler?

Forløbet består af 4 moduler – eller trin. Hvert modul indeholder en eller flere videoer, hvor jeg underviser dig i diabetes, mad og det at ændre vaner.

I hvert modul får du også en pdf-fil med en arbejdsbog med øvelser og redskaber, du kan bruge i din hverdag, og som styrker dig i din indsats med at ændre livsstil og madvaner. Jeg anbefaler, at du printer arbejdsbøgerne ud, så du kan skrive dine målinger, observationer og spørgsmål ned undervejs.

Kræver det at jeg er god til teknik?

Det eneste det kræver er, at du åbner mine mails og klikker på det link, jeg sender til dig. Hvis der mod forventning er noget, der driller, er jeg selvfølgelig klar til at hjælpe. Du sender mig bare en mail på jane@spisdigfri.dk.

Hvis du vil deltage i webinarene kræver det, at du installerer programmet Zoom på din PC, smartphone eller tablet.

Hvor længe har jeg adgang til videoerne og det andet materiale?

Du har adgang for altid. Det betyder, at du kan arbejde med modulerne i det tempo, der passer dig. Og du kan gennemgå forløbet igen om 2, 5, eller 7 år, når du har brug for ekstra motivation til at holde fast i de gode, sunde vaner.

Jeg har skabt forløbet til dig

 

Mit navn er Jane Kudsk, og jeg er uddannet levnedsmiddelkandidat (Cand.techn.al) fra Landbohøjskolen. Jeg har lavet dette online forløb til dig, der gerne vil have hjælp til at ændre din livsstil og dine madvaner for at få det bedre.

Formålet med forløbet er at hjælpe dig med at spise dig til et lavt blodsukker og et bedre helbred. Så du får en fornyet tro på fremtiden og kan se frem til endnu flere gode år, hvor du har helbred til at kunne gøre, det du plejer

De seneste år har jeg specialiseret mig i at hjælpe Type 2 diabetikere, og jeg har hjulpet flere hundrede diabetikere med at spise sig til et lavt blodsukker.

Jeg har ikke selv diabetes. Men jeg er meget optaget af, at danske diabetikere ikke får grundig nok hjælp i forhold til, hvad de skal spise, og at anbefalingerne ikke lever op til den nyeste forskning og viden på området. Derfor giver jeg dig i dette forløb både solid og grundig viden om mad og diabetes, redskaber og masser af inspiration til at håndtere de vaner og situationer, der gør forandringen til en udfordring for dig.

Vi er alle sammen forskellige, og det er forskelligt, hvilken mad vi har mest gavn af at spise. Derfor er det også nødvendigt med individuel vejledning. Så selvom forløbet foregår online, giver jeg dig både en personlig handleplan og svar på alle dine spørgsmål til de månedlige live webinarer.

Alle kostanbefalinger i forløbet er forskningsbaserede, og jeg er 100% uafhængig af økonomiske interesser i både fødevare- og medicinalindustri.

“Spis dig fri for Type 2 diabetes – Kom i gang på 8 uger” er et unikt forløb målrettet dig som Type 2 diabetiker, for at du kan føle dig tryg og få mest muligt ud af din indsats med at ændre livsstil.

Det siger tidligere deltagere om “Kom i gang på 8 uger” forløbet

 

”Jeg er så glad for, at jeg meldte mig til forløbet hos Jane. Jeg har spist mig fri for mine livsstilssygdomme og skal ikke længere have nogen former for medicin – hverken for diabetes eller blodtryk. Og mine kolesteroltal er bare så flotte.

Min kostændring ligger nu helt naturligt for mig, og den vej fortsætter jeg. Jeg vil klart anbefale andre at gå den vej.” Nina, 56 år.

∗∗∗∗∗

”Jeg er meget glad for at have deltaget i forløbet. Det har været et super godt forløb, som bestemt var alle pengene værd, og jeg har jo kunnet konstatere, at det virker.

Mine blodsukkertal er faldet så fint, ligesom min vægt også er faldet. Jeg mærkede forholdsvis hurtige og mærkbare forandringer: Jeg sover bedre, jeg har mere overskud og jeg er ikke ”hurtig-sulten” som før i tiden.

Det var let nok at ændre madvaner og holde ved, fordi jeg jo kan mærke, at det hjælper.

Nu har jeg en mappe med print af alle de papirer, jeg har fået, og jeg benytter mig til stadighed af dem… Også hvis jeg synes, det pludselig bliver lidt ”surt” det hele.

Jeg har lært at finde tilbage på sporet igen. Jeg tror på, at det rent faktisk kan komme til at betyde, at jeg bliver medicinfri på sigt”. Pia, 52 år

∗∗∗∗∗

”Jeg synes, det har været et godt forløb og kan anbefale det til andre.

På forhånd havde jeg en del forbehold, fordi jeg jo altid har lært det modsatte. Jeg har lært, at man skal være i balance med sig selv, have tid og stole på, at det man gør, er rigtigt og være tålmodig. Jeg mærker en større lethed i kroppen, fordi jeg har tabt mig.” Mona, 67 år

∗∗∗∗∗

”Det har været interessant og lærerigt. Jeg har lært meget om min krop, og dens reaktioner på mad.

På forhånd var jeg nervøs for, om jeg nu kunne undvære havregryn og rugbrød, om jeg ville gå sukkerkold og i det hele taget føle mere ubehag pga. sult. Jeg har fundet ud af, at jeg godt kan leve uden havregryn og rugbrød. At jeg kan tåle fedt. Og at jeg sagtens kan leve uden mellemmåltider!

Det gode er, at ubehaget jeg plejede at føle ligeså snart blodsukkeret var på vej ned, er forsvundet. Jeg har det i det hele taget meget bedre i kroppen, også i maven. Jeg er blevet bedre til at mærke, hvad der er rigtig sult… og handle ud fra det. Min halsbrænd er faktisk også væk.” Lotte, 68 år

∗∗∗∗∗

”Ideen med forløbet er rigtig god, og jeg har i høj grad fået udbytte af forløbet. Formålet for mig var at få redskaber til at komme ned i vægt og få et lavere blodsukker.

Nu ved jeg, at jeg selv kan gøre meget for at regulere min diabetes. Det er svært at ændre livsstil men ikke umuligt.

Kiloene begyndte hurtigt at rasle af, og jeg føler mig hurtigere mæt. Jeg mærker mindre til min neuropati i fødderne, og en betændelse jeg har haft svært ved at få bugt med er forsvundet. Jeg kan helt bestemt anbefale forløbet til andre. Det har været pengene værd pga. resultaterne.” Peter

∗∗∗∗∗

”Forløbet var rigtig godt. Det har været alle pengene værd, fordi jeg fik en oplæring angående kosten m.m.

Jeg har haft glæde af alt materialet undervejs – man står jo på herrens mark som nybegynder. Jeg har lært, hvad maden vi kommer i munden gør – og hvad der sker, hvis ikke man passer på.

Jeg vil anbefale på det kraftigste dette kursus til andre, som vil stå i samme situation: med et lavere blodsukker og medicin er fortid.” Jørn, 69 år

∗∗∗∗∗

”Tusind tak for et super godt forløb.

Det vigtigste jeg lærte var, at jeg skal lære at gøre noget godt for mig selv. Jeg har lært at mærke efter i min krop. Fx om den har brug for mere mad.

Jeg fik det rigtig godt i maven – ligesom at den fik ro.

Jeg blev overrasket over, at det ikke er så svært at lave maden. Jeg kan stadig spise det samme kød som min mand og så lave noget med grøntsager til.

Jeg syntes, forløbet er super godt. Du kommer omkring det hele. Jeg anbefaler derfor gerne forløbet til andre.”  Jytte, 65 år

∗∗∗∗∗

“Jeg har været rigtig glad for at følge forløbet, og jeg vil helt klart anbefale forløbet til andre. Til hvem som er klar til at gøre noget godt for sig selv.

Jeg har lært meget mere om, hvad diabetes er, og hvad det kan gøre ved min krop. Jeg er blevet bedre til selv at tage ansvar for min diabetes, og så har jeg også lært, at jeg ikke skal slå mig selv oven i hovedet, når jeg laver fejl.

Den vigtigste forandring for mig er, at mit fasteblodsukker er sænket fra ca. 8,5 til ca. 7. Jeg har som sidegevinst tabt 3 kg. Og så fungerer min mave meget bedre, end den har gjort i mange år.

Overraskelsen for mig har været, at det ikke er sværere, end det faktisk er. Man kan jo lave sindssygt meget lækker mad.” Anette, 57 år

∗∗∗∗∗

Det har været meget inspirerende at deltage, og jeg anbefaler gerne forløbet til andre. Jeg har lært meget af det især angående kosten.

Jeg har fået få blodsukkeret ned og tabt mig. Jeg er ikke så træt mere om aftenen og er vågen i længere tid. Det overrasker mig, at man kan spise noget fed mad og stadig tabe sig, uden videre at dyrke kondi.” Johnny, 51 år

∗∗∗∗∗

“Jeg blev så glad efter mit sidste besøg hos lægen. Jeg har spist mit langtidsblodsukker ned fra 76 til 47 på et halvt år – det virker jo!!!!! Derudover føler jeg mig godt tilpas i kroppen, jeg er mere klar i hovedet, og jeg taber mig stille og roligt.

Forløbet har hjulpet mig rigtig meget på det rette tidspunkt. Jeg var gået i gang med at ændre min kost inden forløbet startede, og jeg ved meget om emnet. Men alligevel bliver jeg ofte i tvivl om forskellige ting.

Jeg er meget tilfreds med forløbet, så jeg kan varmt anbefale forløbet til andre. Jeg har brugt de forskellige videoer i forløbet meget. Jeg synes, man får en god og solid viden vha. af dine videoer.

Facebookgruppen bruger jeg rigtig meget til alle de forskellige spørgsmål, der dukker op hen ad vejen. Og så var jeg rigtig glad for vores Webinar – det er så dejligt at høre andre fortælle og komme med gode ideer.

Det vigtigste jeg har lært, er at man virkelig skal spise så meget fedt, og at man alligevel kan tabe sig.” Karen, 65 år

∗∗∗∗∗

“Jeg vil anbefale forløbet til andre diabetikere.

Helt overordnet har jeg lært, at det er kulhydraterne, jeg skal skære ned på. Og at man godt må få fedt af den rigtige slags.

Mit langtidsblodsukker er faldet, og jeg er overbevist om, at det hjælper at holde sig så meget som muligt til dine kostråd.” Bøje, 67 år

∗∗∗∗∗

Tak for forløbet. Jeg har været MEGET glad for det.

Forløbet har lært mig mere om kulhydrater og fedt – og vigtigheden af at spise NOK til de enkelte måltider. Jeg har også lært at holde ved, også når det ikke liiiige går, som det ” skulle ”.

Tidligere har jeg lyttet til ” højre og venstre” og har ikke taget ansvar. Jeg har levet hele mit voksenliv med fedtforskrækkelse og fuldkorn. Men jeg har hurtigt vænnet mig til ikke at spise brød.

I starten skulle jeg bruge nogle uger til at få ordentlig fat i de nye ændringer. Jeg målte blodsukkeret MANGE gange, og den læreproces var en øjenåbner for mig.

I dag er mit blodsukker lavere, og jeg er fuld af energi. Jeg føler heller ikke, at det er nødvendigt at putte noget i munden i ” tide og utide ”. Jeg vil bestemt anbefale forløbet til andre. Og jeg fortæller andre om både dit foredrag og dette kursusforløb.” Bente, 67 år

∗∗∗∗∗

Jeg har fået det meget bedre – jeg har tabt mig, er mæt og har fået mere energi ved denne nye måde at spise på.

Det gik hurtigt med at vænne sig til at undvære de ting, jeg før troede, var vigtig at spise.

Undervejs har jeg brugt arbejdsbøgerne, der følger med hvert modul, og jeg synes, indholdet er godt og nemt at forstå.

Jeg synes, det er et rigtig godt forløb, som jeg kan anbefale til andre med diabetes.”  Eva

∗∗∗∗∗

“Jeg synes, det har været et godt forløb, og jeg er blevet meget klogere på min diabetes.

Jeg har lært, at jeg kan styre mit blodsukker og tabe mig ved at passe på kulhydraterne. Det er ikke fedt, jeg skal passe på! Udover at mit blodsukker er gået ned, og jeg har tabt mig, så er det som om, jeg har fået en bedre nattesøvn.” Jolanda, 66 år

∗∗∗∗∗

“Det er et godt forløb med mange vinkler.

Især overbevisninger, tror jeg, betyder rigtig meget. Det er svært at være vedholdende, så det er vigtigt at arbejde med gamle vaner og overbevisninger, som i den grad kan fortsætte med at have magten.

Dine moduler er gemt og vil helt sikkert blive taget frem igen.” Else, 63 år

 

Husk du kan vælge at betale i to rater ved at trykke på “Vælg betalingsform” på betalingssiden. Det koster ikke ekstra.

Spis dig fri Mentorforløb