TELEFON 53 26 77 22

 

 

Klub Spis dig fri

Få hjælp og støtte måned efter måned

Et medlemskab, der giver tryghed og hjælper dig til at holde blodsukkeret lavt og stabilt – måned efter måned.

 

Du får god, solid viden, nye opskrifter, praktiske tips og svar på dine spørgsmål.

Klub Spis dig fri

Klub Spis dig fri er for dig der:

 

o   gerne vil slippe for tvivl om, hvad du bør og ikke bør spise for at holde blodsukkeret lavt og stabilt

 søger løbende støtte og motivation for at holde gejsten oppe og undgå tilbagefald

 føler tryghed ved at have fri adgang til ekspertrådgivning

Gør din indsats holdbar i længden

 

En ting er at vide, hvad du skal spise for at sænke blodsukkeret. Noget helt andet er rent faktisk at ændre madvaner, og – ikke mindst – at få det til at holde i længden.

Klub Spis dig fri er for dig, der gerne vil spise sig til et lavt blodsukker OG få det til at holde resten af livet. Et medlemskab giver dig nye opskrifter, ny viden og inspiration hver måned, så du får lettere ved at holde dig på sporet.

Jeg plejer at sige, at livet har det med at komme i vejen, bedst som du er i gang med at ændre livsstil. 

Der dukker altid et eller andet op – stort eller småt. Det kan være perioder med sygdom eller andre tidspunkter, hvor det kræver noget ekstra at passe godt på dig selv. Det kan også være du skal på ferie eller til en stor familiefest – hvordan kan du være med uden at gå på kompromis med din livsstil?

Hvad end du gør, og hvor meget du end gerne vil det, så er en ting helt sikkert:

Ingen lever perfekt altid.

ALLE falder af hesten, og ALLE har brug for ind i mellem at vælge noget andet end det, de godt VED er bedst for en.

Klub Spis dig fri giver dig trygheden ved, at du altid kan få hjælp til at komme op på hesten igen. Og du får hver måned ny viden og inspiration til at fortsætte med din sunde livsstil. 

 

Som medlem af Klub Spis dig fri får du:

 

→ ny viden om diabetes, mad og sundhed hver måned

→ min støtte og hjælp til at sænke blodsukkeret i dit tempo

→ løbende inspiration og motivation til at holde dig på sporet – og få din indsats til at holde på den lange bane

→  velfortjente klap på skulderen alle de gange, det går super godt. Det er nemlig helt legalt at prale med flotte tal og gode mavefornemmelser!

Dit medlemskab af Klub Spis dig fri giver dig adgang til:

 

→  Temaer + videoer + arbejdsbøger + guides + ekspertinterviews om relevante emner som mad, medicin, kolesterol, måling af blodsukker, motivation mm.

 

 

→  Nemme opskrifter og opskriftstemaer, der holder blodsukkeret lavt.

 

 

→  Månedlige livewebinarer for klubmedlemmer. Du kan stille mig og de andre deltagere spørgsmål live, og du får personlig rådgivning og sparring. Du får hjælp og støtte fra mennesker i samme situation som dig, som kan give dig ny inspiration og motivation til at holde kursen.

 

Desuden får du:

→  Mindst 25 % rabat på onlineforløb og -kurser hos Spis dig fri

→  10 % rabat på klippekort til individuelle samtaler

→  20 % rabat på Taknemmelighedsdagbogen

Bliv medlem af Klub Spis dig fri

 

Det koster kun 149 kr. pr måned, og du kan når som helst opsige dit medlemskab. Prisen svarer til mindre end et kvarters personlig konsultation – eller mindre end 5 kr. om dagen.

Klub Spis dig fri betales månedligt som et abonnement, og beløbet trækkes automatisk på din konto.

Hvis du vælger at binde dig i 6 måneder, kan du få prisen helt ned på 119 kr. pr måned. Du sparer altså 20 % hver måned, og den lave pris fortsætter lige så længe, du ønsker at være medlem.

 

Hvordan foregår det praktisk?

 

Når du tilmelder dig Klub Spis dig fri, modtager du en e-mail med et link, som du skal bruge for at aktivere din adgang. Derefter har du fuld adgang og kan se og høre alt materialet i klubben, lige så længe du er medlem.

Hver måned kommer der nyt materiale i form af fx opskrifter, videoer eller et ekspertinterview.

 

Du får også mulighed for at deltage i et direkte webinar hver måned. Her kan du stille mig spørgsmål, møde de andre i klubben og blive holdt til ilden. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på tidspunktet, kan du sende mig dine spørgsmål på forhånd. Webinarene bliver optaget, og de seneste optagelser vil ligge tilgængelige i klubben, så du kan se eller gense det senere.

Du kan til enhver tid melde dig ud af klubben igen ved at skrive til mig på e-mail. Vælger du et medlemskab med 6 måneders binding, kan du melde dig ud når du vil efter bindindsperioden.

Hvem står bag Klub Spis dig fri?

 

Mit navn er Jane Kudsk, og jeg er uddannet levnedsmiddelkandidat (Cand.techn.al.). Jeg har skabt Klub Spis dig fri til dig, der vil have din indsats med at sænke blodsukkeret helt naturligt til at holde i længden.

Formålet er at give dig den støtte og opbakning, der gør, at du holder fast i de gode vaner – og at du kommer tilbage på sporet, hvis det i en periode har haltet lidt.

Du kan læse mere om min baggrund her.

Klub Spis dig fri - Jane Kudsk

Spørgsmål og svar om Klub Spis dig fri

Det er ikke mig selv, der står for madlavningen herhjemme. Må min ægtefælle lytte med?

Ja. Din ægtefælle eller sambo må gerne lytte med. Det er rigtig godt med støtte og opbakning på hjemmefronten. Men ud over det er alt indholdet personligt og beskyttet af copyright, og du må ikke dele det med andre uden for husstanden.

Jeg kan da ikke undvære rugbrød og kartofler. Er det så noget for mig?

Det kan virke uoverskueligt at skulle undvære noget, du har været vant til at spise hele dit liv. Men vent med at træffe valget, indtil du har mærket, hvad det gør ved din krop at lade være med at spise det. Mange starter med at skære stille og roligt ned, og det vil jeg også anbefale dig. Jeg vil selvfølgelig opfordre dig til at følge min vejledning, så meget som overhovedet muligt. For at få det bedste resultat. Men husk det er helt ok at tage små skridt i den rigtig retning.

Hvordan melder jeg mig ud igen?

Det eneste du skal gøre for at melde dig ud af Klub Spis dig fri er at sende mig en mail. Så stopper din adgang ved månedens udløb.

Har du bundet dig for de første 6 måneder (og dermed sparet 20 % af prisen hver måned) kan du efter de 6 måneder også når som helst opsige dit medlemsskab ved at sende mig en mail.

Hvad hvis jeg ikke kan holde diæten og falder i?

Hele pointen med Klub Spis dig fri er, at du har nogen til at hjælpe dig op, hvis du falder i eller glider tilbage i gamle vaner. Der er nemlig ingen, der lever perfekt altid. Men alligevel er det vigtigt, at du fastholder din nye måde at spise på, så godt du kan resten af livet – for at undgå at din diabetes forværres. Og derfor skal du sørge for at have et hold af mennesker omkring dig, som kan hjælpe og støtte dig.

Jeg synes, det lyder så godt. Men for mig er det mange penge!

Min erfaring er, at uanset hvad så kræver udvikling en form for investering. Af tid og/eller penge. Husk du kan sænke din månedlige pris ved at binde dig for de første 6 måneder.

Kræver det at jeg er god til teknik?

Når du tilmelder dig, bliver du bedt om at logge ind for at aktivere dit medlemsskab. Du kan enten bruge dit Facebook- eller Google-login, eller vælge at oprette en brugerprofil og adgangskode i systemet. 

Til live-webinarene bruger jeg et system, der hedder Zoom. Første gang skal du installere programmet/app’en på forhånd. Det er en stor fordel, hvis du kan være med både med billede og lyd fx på en smartphone eller en bærbar PC med webcam.

Hvis der mod forventning er noget, der driller, er jeg selvfølgelig klar til at hjælpe. Du sender mig bare en mail på jane@spisdigfri.dk eller ringer på telefon 53 26 77 22.

 

Medlemsskab uden binding

 

Betal for en måned ad gangen. Opsig når som helst.

 

149 kr. pr. måned

 

+ Månedens opskrifter og månedens tema eller ekspertinterview

+ Live webinar hver måned, hvor vi mødes på din pc, tablet eller smartphone

+ Rabatter på samtaler, forløb, bøger mv.

 

 

Medlemsskab med 6 måneders binding

 

Betal for en måned ad gangen. Fortsæt til samme pris.

 

119 kr. pr. måned

 

+ Månedens opskrifter og månedens tema eller ekspertinterview

+ Live webinar hver måned, hvor vi mødes på din pc, tablet eller smartphone

+ Rabatter på samtaler, forløb, bøger mv.

 

Oplev glæden ved at kunne sænke blodsukkeret helt naturligt

9 trin til at spise dig fri for Type 2 diabetes

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for Type 2 diabetes" og tilmeld dig nyhedsbrevet

I nyhedsbrevet sender jeg dig viden og inspiration om diabetes, mad og sundhed samt tilbud på mine ydelser. 

TAK for din tilmelding til nyhedsbrevet fra Spis dig fri... du er der næsten. Tjek din mail for at bekræfte tilmeldingen.