TELEFON 53 26 77 22

 

Diabetesbehandling

Individuel kostvejledning for Type 2 diabetikere

Få en bedre hverdag med diabetesbehandling

– og naturligt lavere blodsukker

 

Har du Type 2 diabetes og

 • har du fået en besked fra lægen om, at du skal have mere medicin – hvilket du faktisk helst vil undgå?
 • er du nervøs for, hvad din diabetes skal udvikle sig til?
 • er du træt af bivirkninger, eller at medicinen ikke har den ønskede effekt på blodsukkeret?
 • eller er du bare træt i hverdagen og ønsker mere energi til livet med dem, du holder af?

Uanset hvor længe du har haft diabetes, og hvordan du har det lige nu, vil du sikkert for alt i verden gerne undgå at sygdommen udvikler sig.

Diabetes 2 er en alvorlig diagnose, fordi den kan føre til en lang række invaliderende og livstruende følgesygdomme.

Faktum er dog heldigvis, at du selv kan gøre meget ved din situation, og det har din læge sikkert også fortalt dig.

Med den rette diabetesbehandling kan du:

 • Slippe frygten for at udvikle (flere) følgesygdomme i fremtiden
 • Sænke behovet for diabetesmedicin eller helt slippe for det – og dermed mindske bivirkninger
 • Mindske risikoen for at din sygdom går i arv til dine børn og kommende generationer

Selvom du har fået konstateret diabetes, har jeg en masse konkrete redskaber til, hvordan du kan tilrettelægge din hverdag og spise god mad, der sænker dit blodsukker.

De bedste penge jeg nogensinde har givet ud

I dag har jeg det bare godt. Mit blodsukker er faldet fra 51 til 46, og jeg har tabt mig.

Min livskvalitet er steget, fordi jeg har mindre smerter og mærker ikke min slidgigt i knæene mere.

Jeg har lært rigtig meget undervejs i forløbet og anbefaler det til alle Type 2 diabetikere.

Alice, 65 år

Vil du gøre noget ved din diabetes, så du kan leve et godt liv på trods af, at du er ramt af diabetes, er du kommet til den rette.

 

Jeg, Jane Kudsk, er uddannet levnedsmiddelkandidat (Cand.techn.al.) fra Landbohøjskolen og har specialiseret mig i at hjælpe diabetikere med den rette kost.

Jeg har mere end 10 års erfaring med at arbejde med kost og sundhed, og jeg har hjulpet flere hundrede mennesker, der har fået styr på blodsukkeret og sænket behovet for medicin. Derfor ved jeg, at du med den rette hjælp også kan få en lysere fremtid.

Du har sikkert registreret at forskellige læger, diætister og andre kosteksperter anbefaler vidt forskelligt i forhold til, hvad der er bedst at spise for diabetikere. Mange af disse anbefalinger bygger på råd, der stammer tilbage fra 1980’erne.

Den nyeste forskning viser dog, at disse råd er forældede, og vi kan se, at de officielle anbefalinger stille og roligt er ved at bløde op. Som diabetesspecialist følger jeg selvfølgelig løbende med i ny diabetesforskning.

Jeg hjælper dig med at følge den nyeste forskning og den nye viden vi har i dag, så du ret hurtigt kan sænke dit blodsukker.

 

Jane Kudsk - Spis dig fri

Reducer dit medicinforbrug efter diabetesbehandling

 

Du kan måske slippe helt for at tage din diabetesmedicin fremover ved at spise efter mine anbefalinger. Eller også vil du med stor sandsynlighed kunne reducere forbruget af diabetestabletter eller behovet for insulinbehandling.

Studier viser, at 2 ud af 3 med Type 2 diabetes reducerer deres medicinforbrug radikalt eller slipper helt for at tage medicin, når de spiser rigtigt.

Så ja, jeg tror også, at jeg kan hjælpe dig.

Jeg anbefaler som udgangspunkt diabetikere at spise mindre kulhydrat og mere fedt, fordi en lang række forskningsstudier viser, at det er effektivt til at sænke blodsukkeret. Og jeg oplever det igen og igen i min egen praksis.

Det kan lyde som en stor omvæltning, men det behøver, det ikke at være. Igennem et diabetesbehandlingsforløb hjælper jeg dig til at få de bedste resultater på en måde, som passer dig og din hverdag.

Ud over et lavere behov for medicin vil du også kunne opleve at:

 • du er mindre træt
 • du taber dig
 • dit kolesteroltal bliver pænere
 • du sover bedre
 • du får ro i maven, større mæthed og mindre sukkertrang.

Skal jeg hjælpe dig gennem diabetesbehandling?

 

På mit 12 måneders individuelle diabetesbehandlingsforløb lærer du, hvad du skal spise som diabetiker.

Her vil jeg gøre op med meget af den viden om diabetikerkost, du tidligere har sat dig ind i, men som er blevet forældet.

Og du vil kunne registrere forskel helt fra starten. Når du har spist det første måltid efter min vejledning, er dit blodsukker stabilt, og du er mæt. Fordi du er mæt, undgår du samtidig at blive utilpas og i løbet af dagen, og din sukkertrang vil blive mindre. Hvis du har været meget træt på grund af det høje blodsukker, vil du opleve at få mere energi til igen at kunne gøre de ting, du plejede før.

Kort tid inde i forløbet vil mange opleve, at lægen kan justere medicinen ned. Jeg holder også øje med din medicin, så jeg kan guide dig til at kontakte din læge, når der er behov.

 Sådan foregår diabetesbehandlingsforløbet:

 • Når du har booket dit forløb, kontakter jeg dig inden for 2 hverdage for at aftale den første tid. Derefter sender jeg dig et journalskema, som jeg vil opfordre dig til at udfylde inden første samtale. På den måde kan jeg forberede mig, og vi kan spare noget tid til selve samtale. Journalen indeholder bl.a. oplysninger om alder, højde, vægt, medicin, sukkertal, kolesteroltal, kostvaner mv.
 • Første samtale er en 1½ times opstartsvejledning, hvor jeg hører om dit sygdomsforløb og dine kostvaner. Jeg stiller dig spørgsmål, og især vil jeg gerne høre, hvad du plejer at gøre, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt. Derefter forklarer jeg dig grundigt, hvad du skal spise for at sænke blodsukkeret. Sammen finder vi en vej, så du i videst muligt omfang kan gøre, som du plejer, og samtidig kan reducere din medicin og få et godt og langt liv. Vi har god tid til, at du kan stille alle dine spørgsmål undervejs.
 • De følgende 12 måneder har du VIP-medlemsskab af Klub Spis dig fri – Fællesskab for forløbsdeltagere. Det inkluderer 4 opfølgende samtaler á 45 minutter, hvor vi tager fat i de udfordringer, der helt naturligt dukker op undervejs. Vi kigger også på målingerne fra dine kontrolbesøg hos lægen.
 • Hver anden uge bliver du inviteret med på live webinarer, der foregår online (ferier undtaget). Det er en videokonsultation, hvor du kan møde og sparre med de andre, der er i forløb hos Spis dig fri. Der er altid mulighed for at sende mig spørgsmål på forhånd pr. e-mail, og hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du efterfølgende se optagelsen.
 • De første 3 måneder følger du desuden Spis dig fri Mentorforløbet online. Du beholder adgang til videomaterialet for evigt.
 • Gennem hele forløbet får du svar på alle dine spørgsmål, og jeg hjælper dig med dine problemstillinger i forhold til mad og diabetes. Du kan stille mig dine spørgsmål på live webinarerne, og er der akutte problemer, kan du også kontakte mig på telefon eller e-mail, hvor jeg svarer inden for 2 hverdage.
 • E-bog med 70 blodsukkervenlige opskrifter, samt nye opskrifter hver måned
 • Det er vigtigt med god støtte og opbakning, så du er altid velkommen til at tage din ægtefælle eller en anden pårørende med til samtalerne.

 

Kontakt mig for at komme i gang med din diabetesbehandling her >>

 

Formålet var at blive medicinfri og komme ud af min genetisk disponeret sukkersyge.

Jeg troede ikke selv på projektet men alle andre muligheder var afprøvet uden held.

Blodsukkeret er faldet fra 58 til 41, og medicin er ikke længere nødvendig.

Den bedste investering i mit liv.

Tanwir, 43 år

Samtalerne foregår enten i Vejle, hjemme hos dig eller online.

Foretrækker du at komme til mig i Vejle, foregår samtalen på Flegborg 6, 2. sal.

Hvis det er lettere og mere praktisk for dig i dit eget hjem, kommer jeg gerne hjem til dig. Fysiske besøg op til 10 km fra Vejle koster ikke ekstra. Over 10 km vil der komme et tillæg oven i prisen. Du er velkommen til at sende mig en forespørgsel, for jeg er ofte rundt omkring i landet.

Bor du langt væk, kan vi også tale sammen med videoforbindelse på din smartphone, tablet eller pc. Jeg benytter programmet Zoom, hvor vi taler sammen via en sikker forbindelse. Er du ikke vant til at bruge Zoom, hjælper jeg dig selvfølgelig, hvis det driller.

Din investering for 12-månders individuel diabetesbehandling, hvor du får hjælp til at ændre og fastholde dine blodsukkervenlige madvaner er 19.788 kr. Du kan vælge at betale i 12 månedlige rater á 1.649 kr. Raterne trækkes automatisk fra dit kort, så det er nemt for dig. Betalingerne stopper også automatisk efter 12. og sidste rate.

Du får min hjælp til at ændre dine madvaner på en måde, der kan fungere for dig i mange år frem. 

 

Gratis afklarende samtale

 

Har du spørgsmål om, hvordan jeg vil kunne hjælpe dig, er du meget velkommen til at ringe 53 26 77 22. Jeg giver altid en 20 minutters gratis Spis dig fri mentorsamtale første gang, vi taler sammen.

Du kan også booke en gratis samtale her, så ringer jeg dig op. Det kan enten være, du har nogle konkrete spørgsmål om kost eller diabetes, eller at du gerne vil høre mere om, hvordan forløbet foregår.

 

Janes hjælp og støtte er usammenlignelig med alt andet, jeg har mødt, og hendes evne til at motivere gennem videoer og seminarer er uhyre oplysende og giver en kun lyst til at følge rådene.

Aslak, 81 år

Det siger andre om individuel diabetesbehandling hos Spis dig fri:

Jeg har fået det meget bedre

Jeg slutter mit forløb for denne gang og siger tusind tak for det skub, jeg modtog af dig. Jeg nyder, at jeg har fået det meget bedre og føler, at jeg stadig får flere og flere kræfter. Jeg er stadig godt på vej, selvom det til tider går mega langsomt mht. vægttab har jeg tabt over 26 kg.

Gerthie, 61 år

Jeg føler, at det nu er mig, der styrer min sygdom

Før havde jeg problemer med at styre mit blodsukker, kolesterol, blodtryk og vægt. Jeg oplevede, at jeg var træt, ked af det, i dårligt humør, og jeg bebrejde mig selv, at jeg ikke kunne finde ud af at få styr på mine sygdomme. Det resulterede i lavt selvværd og mange ”dunk” oveni i hovedet på mig selv. Jeg havde dårlig samvittighed, fordi jeg ikke kunne få styr på mine tal.

Efter diabetesbehandlingsforløbet hos Spis dig fri har jeg nu fuldstændig styr på mine tal, og jeg er kommet helt ud af risikozonen for følgesygdomme. Jeg kan nu slappe mere af i min dagligdag, være mere aktiv og leve livet igen – uden altid at gå rundt med dårlig samvittighed både overfor mig selv og min familie.

Jeg føler, at det nu er mig, der styrer min sygdom, og jeg er utrolig lykkelig for, at have fået kontrollen over min krop og mit blodsukker igen. Jeg er lettet og meget, meget glad – og selvfølgelig også stolt af mig selv. Specielt når jeg har været til kontrol hos lægen, og han bare roser mig for de fine resultater.

Det er en fantastisk ”magt” at have over sygdommen, og det får mig til at holde ved, selvom der selvfølgelig også er svære perioder. Bare det at jeg lige præcis ved, hvordan jeg kan komme på rette spor igen, giver mig en ro og balance, som er helt fantastisk.

Janes diabetesbehandlingsforløb er professionelt og super godt, fordi hun bakker op og støtter hele vejen igennem. Hun sidder aldrig med en løftet pegefinger. Det er også en stor støtte, at Jane ikke er så fokuseret på vægten, men mere på sygdommen og at det er den, der er i fokus.

Helle, 57 år

Jeg har fået det bedre, og mit blodsukker er stabilt

Det var min datter, der anbefalede mig et diabetesbehandlingsforløb hos Jane. Inden følte jeg egentligt, at jeg havde det fint, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg kunne få det bedre med Janes gode vejledning.

Mit håb var at få et mere stabilt blodsukker. Det har jeg fået, og det er helt fantastisk – så nu er jeg blevet fri for diabetesmedicin.

Jeg har også tabt mig. Samtidig med at jeg er mere mæt. Før var jeg nødt til at spise hver anden time og følte mig tit sulten. Nu kan jeg uden problemer klare de fire timer mellem morgenmaden og frokosten.

Jane er god til at lytte og har introduceret ændringerne i et tempo, jeg kunne være med på.

Jeg havde min kone med til samtalerne, og det var rart, at vi begge to hørte, hvad Jane sagde. Det er meget nemmere at lægge kosten om, når vi kan bakke hinanden op og hjælpes ad med det.

Udfordringen var helt klart at undvære brød og kartofler, men med Janes gode råd og konkrete ideer til retter, har vi faktisk vænnet os til at undvære det forbavsende hurtigt.

Ole, 66 år

Det er slut med insulin

Jeg har haft diabetes 2 i over 10 år. I starten fik jeg kun Metformin og prøvede også at skifte til Janumet, men uden at det blev bedre. På et tidspunkt sagde lægen, at insulin nu var eneste mulighed, og til sidst var jeg oppe på 92 enheder om dagen. Men mit blodsukker var stadig højt og ustabilt.

Det var min kone, der først tog kontakt til Jane, så da vi skulle til samtale med Jane i Vejle, var jeg ærlig talt lidt irriteret over det, da jeg ikke mente, at det var nødvendigt at bruge penge og tid på.

Men mødet var meget positivt, og der var en god dialog og snakken om tingene – jeg blev mere åben, da jeg kunne høre, at det kunne hjælpe mig.

Mit blodsukker er meget stabilt nu. Da jeg startet forløbet med Jane, var mit blodsukker på 75 og efter 2 måneder var det faldet til 47.  Desuden er jeg kommet af med mine daglige insulinindsprøjtninger. Og jeg har tabt 9 kilo.

Jeg har også fået et helt andet syn på kosten – jeg er meget mere bevist om kulhydrater og sukker.

Det gode ved forløbet, er den dialog og sparring jeg havde med Jane via video samtaler og på mail. Der er ingen tvivl om, at hvis min kone ikke var begyndt på en dialog med Jane, så havde jeg nok ikke lagt min kost om. Så havde jeg nok sagt, ja ja det går jo nok…

Steen, 61 år

Nu er han medicinfri

Min mand har diabetes, og derfor har vi ændret madvaner med hjælp fra Jane. Inden vi gik i gang, forestillede jeg mig, at kostomlægningen ville blive frygtelig. Men det viste sig, det ikke var så svært.

For mig var det værst at undvære mine kartofler, for dem elsker jeg. Men i løbet af tre uger havde vi vænnet os til det. Det handler bare om at ”tænke ud af kartoflen”. Nu lever vi med grøntsager som “kartofler” og det går fint. Jeg steger eller stuver næsten altid vores grøntsager. Så bliver de så lækre og har masser af smag.

Berit, ægtefælle til ex-diabetiker

De bedste penge jeg nogensinde har givet ud

Min investering i et individuelt forløb hos Jane Kudsk er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. I dag har jeg det bare godt, og jeg er rigtig tilfreds med mig selv. Mit blodsukker er faldet fra 51 til 46, og jeg har tabt mig. Min livskvalitet er steget, fordi jeg har mindre smerter og mærker ikke min slidgigt i knæene mere. Jeg kan mærke mæthed, hvor jeg før bare blev ved med at spise, til jeg var overmæt, og jeg har lært at takke nej.  Jeg har lært rigtig meget undervejs i forløbet og anbefaler det til alle Type 2 diabetikere.

Alice, 65 år

Den bedste investering i mit liv

I september 2019 startede jeg et individuelt forløb hos Jane Kudsk. Formålet var at blive medicinfri og komme ud af min genetisk disponeret sukkersyge. Jeg troede ikke selv på projektet men alle andre muligheder var afprøvet uden held. Da jeg startede forløbet lå mit langstidsblodsukker på 58. I dag var jeg til lægen og fik den lykkelige besked, at blodsukkeret nu er på 41, og at jeg havde nået et niveau, hvor medicin ikke længere er nødvendig. Janes forløb er ikke en (slanke)kur men en livsstilsændring med bevidsthed om, hvad man spiser. Mit liv har med dagens prøvesvar taget en markant drejning fysisk som psykisk. Den bedste investering i mit liv. Tusind tak Jane Kudsk.

Tanwir, 43 år

Janes hjælp og støtte er usammenlignelig med alt andet, jeg har mødt

Før fulgte jeg blot min læges ordinering af medicin. Når sukkertallene steg, fik jeg blot forøget dosis af Metformin. Til sidst 3 om dagen.

Efter forløbet hos Spis dig fri ligger blodsukkertallet stabilt på omkring 6, samtidig med at jeg er nede på 1 Metformin – og jeg vil næste tro, at jeg helt kan droppe den.

Jeg har også tabt mellem 8 og 10 kg, så jeg kan nu passe tøj, der før var hængt til side. Jeg har fået bedre humør og mere energi, så jeg kan overkomme mere og føler mig i stand til at gå længere ture.

Jeg har lært at være meget kritisk overfor, hvad jeg indtager og sige fra overfor alle fristelser, selvom lysten til at synde ligger lige for.

Janes hjælp og støtte er usammenlignelig med alt andet, jeg har mødt, og hendes evne til at motivere gennem videoer og seminarer er uhyre oplysende og giver en kun lyst til at følge rådene. 

Hun venlig og bestemt og kan følge ens vaklen indimellem, men holder stadig fast i, at man får det bedste ud af forløbet ved at følge rådene, og det må jeg sige, det er lykkes fuldt ud.

Tak Jane, fordi du er så tålmodig og så beredvilligt svarer på de spørgsmål, der hele tiden rejser sig i ens søgen efter livet uden diabetes. Indsatsen belønnes til fulde, men det kræver en konsekvent indstilling.

Forløbet har så afgjort været pengene værd. Jeg er glad for, at jeg kunne afse pengene og få det fine resultat, som jeg har opnået.

Aslak, 81 år

Lavere vægt og større velvære

Jeg har tabt mig og mærker tydeligt forandring i mit velvære: mere overskud, mere energi og bedre humør.

Det jeg lærte var, at jeg skal sørge for at få nok af de sunde, fede produkter, så jeg forbliver mæt og ikke får trang til (søde) mellemmåltider.

Jeg kan kun anbefale forløbet, fordi det faktisk er “tilladt” at spise mange lækre fede madvarer. Men også fordi jeg følte mig godt tilpas i Janes selskab – hun er fordomsfri, imødekommende, tryg, og jeg kunne mærke, at hun rigtig gerne ville hjælpe.

De opfølgende videosamtaler fungerede overraskende godt. Ingen tvivl om at jeg foretrækker at sidde sammen under fire øjne, men hvis der er stor kilometermæssig afstand, er det super, og det fungerede godt.

Charlotte

Kontakt Spis dig fri:

1 + 9 =

9 trin til at spise dig fri for Type 2 diabetes

Få guiden "9 Trin til at spise dig fri for Type 2 diabetes" og tilmeld dig nyhedsbrevet

I nyhedsbrevet sender jeg dig viden og inspiration om diabetes, mad og sundhed samt tilbud på mine ydelser. 

TAK for din tilmelding til nyhedsbrevet fra Spis dig fri... du er der næsten. Tjek din mail for at bekræfte tilmeldingen.